Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Personalejura for HR

DI - Dansk Industri
2 dage
Deltid
Kursus
Nyborg, Århus
Startdato: 21-09-2021 - Århus
7.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Personalejura for HR

Tag kurset Personalejura for HR hos Dansk Industri

Som HR-medarbejder eller leder med personaleansvar bør du kende de personalejuridiske regler og de situationer, som kan opstår før, under og efter et ansættelsesforhold. Manglende kendskab til reglerne kan føre til unødvendige omkostninger for virksomheden og give dårlig omtale både internt i virksomheden og uden for virksomheden. Personalejuraområdet bliver tilmed mere og mere komplekst – så det stiller store krav til de ansvarlige.

Kursets opbygning

På kurset giver vi dig et kendskab til de regler og aftaler, som gælder undervejs i et ansættelsesforhold. Fra rekruttering til ophør af en ansættelse. Vi gennemgår de udfordringer, som HR-medarbejdere og ledere oftest møder. Du vil blandt andet blive klædt på til at håndtere situationer inden for rekruttering, ansættelse, barsel, ferie, ledelssesretten, ændringer af vilkår, ophør af ansættelsesforholdet og håndtering af persondata.

Vi dykker ned i det juridiske regelsæt omkring samtaler, uoverensstemmelser, advarsler og bortvisning m.m., så du kan håndtere vanskelige situationer professionelt.

Dag 1

  • Retskilderne på arbejdsmarkedet
  • Ledelsesretten
  • Implementering af personalepolitikker og kontrolforanstaltninger
  • Rekruttering og ansættelsesbeviser
  • Ferie, orlov, sygdom og andet fravær
  • Ændringer i ansættelsesvilkårene

Dag 2

  • Advarsler, opsigelser og bortvisning
  • Beskyttede medarbejdere
  • Håndtering af fratrådte medarbejdere

Første dag afsluttes med en middag, hvor der efterfølgende er overnatning på kursusstedet - både middag og overnatning er inkluderet i prisen.

Dit udbytte af kurset

På kurset lærer du at anvende de vigtigste regler inden for ansættelsesretten, og du bliver mere bevidst om, hvad din virksomhed skal være opmærksom på i forbindelse med ansættelsesforholdet

Efter kurset kan du sikre, at beslutninger og initiativer vedrørende medarbejdere sker inden for de gældende regler og aftaler. Du kan vejlede virksomheden inden for personalejuridiske områder fra ansættelse til ophør af ansættelsen. Efter kurset kan du også sikre håndtering af medarbejdersager, og jeres praksis er i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Målgruppe

Kurset Personalejura for HR henvender sig til ledere og medarbejdere i en HR- og personalefunktion, som ønsker et kendskab til de personalejuridiske regler

Pris

Prisen for kurset Personalejura for HR er 7.800 kroner ekskl. moms. 

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

Vi repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om Personalejura for HR

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.