Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 65

Tag et HR kursus i Århus og få nye redskaber til dit daglige arbejde

Der findes en lang række områder du bør holde dig opdateret med, når du sidder i rollen som HR konsulent eller HR medarbejder. Det er vigtigt at du får opdaterede din værktøjer og tilegner dig de nyeste kompetencer, således at det kan komme din virksomhed til gode.

Find dit HR kursus i Århus her

Hvad skal en HR medarbejder fokusere på?

Nogle af de vigtigste områder du arbejder med som HR medarbejder, er de årlige MUS samtaler og de eventuelle opsigelser af medarbejdere. Disse emner er du en del af uanset virksomhedens størrelse. Der findes dog mange andre emner som er en del af din hverdag i HR afdelingen:

 • Ansættelse
 • Opsigelse og opsigelsesvarsel
 • Rekruttering
 • Fratrædelse
 • Personalejura
 • Medarbejderudvikling

Forskellige typer af HR kurser

HR- og personale uddannelser læses som åbne uddannelse. Ønsker I en intern, virksomhedstilpasset uddannelse kan I søge på firmakurser. Således kan du altid finde det HR kursus, der passer til dine behov. Nogle udvalgte HR kurser kan endda læses som e-learning.

Se et udvalg af fjerundervisningskurser her.

Områder inden for HR kurser

Vi har valgt at inddele uddannelserne i underkategorier for at gøre søgeprocessen for dig lettere. Klik på linket for hvert område, og få et overblik over uddannelserne indenfor den kategori, du er mest interesseret i:

HR og arbejdsmiljø

I Danmark er ca. to tredjedele af alle voksne aktive på arbejdsmarkedet, og en tredjedel af vores tid blive brugt på vores arbejdsplads. Det kommer derfor ikke som nogen stor overraskelse at arbejdsmiljøet spiller en stor rolle for os som medarbejdere. Her er det vigtigt at du som HR medarbejder forstår forskelligheden, ikke kun fra afdeling til afdeling, men fra individ til individ. Det som kan fungere rigtig godt for nogle, er måske dårligt for andre.

Et dårligt arbejdsmiljø kan være årsag til langtidssygemeldinger, hvilket man som virksomhed ikke ønsker. Et HR kursus kan bidrage med redskaber, således at du kan arbejde med eventuelle problemstillinger og dermed nedbringe dårlige kollegiale relationer samt stress. Arbejdsgiveren har det yderste ansvar for virksomhedens arbejdsmiljø, men man kan med fordel inkludere medarbejderne i processen.

Dine opgaver som HR medarbejder

Human Resources er håndtering af de menneskelige ressourcer i virksomheden. Det er med andre ord, den måde en virksomhed arbejder operativt og strategisk med der medarbejdere og organisationen som helhed. Alle organisationer er afhængige af medarbejdernes individuelle præstationer for at skabe deres resultater, og derfor er HR særligt relevant. Ved at opdatere dine kompetencer igennem et HR kursus i Århus, får du de bedste forudsætninger for at skabe organisatorisk og økonomisk succes for din virksomhed.

Hvor HR afdelingen før i tiden primært tog sig af administrative opgaver, er HR i dag i langt højere grad involveret i de strategiske beslutninger og skaber de rammer der skal motivere de dygtige medarbejdere til at engagere sig i virksomhedens målsætning. HR afdelingen står også med ansvaret for at ansætte de medarbejdere der er behov for i virksomheden. Her skal der måles på den rette mængde erfaring og de rigtige færdigheder, og ikke mindst det potentiale der eventuelt er for at udvikle den medarbejder med kompetenceudvikling og uddannelse.

Chefens personaleansvar

Det som styres af love og regler, og det som forventes af dig som personaleansvarlig chef. I mellemstore og store virksomheder deler chefen i visse tilfælde ansvaret med personaleafdelingen, eksempelvis i forbindelse med rekruttering. Der kan forefindes en personalepolitik, som klargører rollefordelingen for hvem som har ansvaret for hvad.

Som chef skal du: 

 • Rekruttere og introducere nye medarbejdere
 • Informere. Give feedback til medarbejderne
 • Sætte mål
 • Håndtere konflikter
 • Holde udviklingssamtaler
 • Vurdere præstationer og medvirke i lønfastsættelsen
 • Opsige, omplacere og skrive anbefalinger

Hvor afholdes HR-kurserne?

Det er muligt at finde et HR kursus i nærheden af hvor du bor, da vi har samlet kurserne fra alle steder i landet. Du kan finde din HR uddannelse i København eller som her; en HR uddannelse i Århus. Hvis du bor et andet sted i landet, så er det også muligt for dig at finde et relevant HR kursus.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Uddannelsen har gjort mig til en...

Jeg har fået et større kendskab til mig selv, mine egenskaber, fejl og mangler

Læs mere
Det er bare at komme i gang

Det er bare at komme i gang – det er god teori der nemt kobles sammen med en regnskabsfunktion i hverdagen

Læs mere
Jan Heilstrup, Nordea

"På forløbet har jeg værdsat den fortrolige og tillidsvækkende atmosfære med rummelighed og plads til alle"

Læs mere
Ole Fink Hansen, FLSmidth

"Det var en fornøjelse at se undervisere på It Projektledelse 3, der i så høj grad kan klare sig med “tavle og kridt” i stedet for endeløse powerpoints"

Læs mere