Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Rikke Nikolajsen, Business Development Manager, SCA PACKAGING - Flamingo®

Bjarne Toftegård holdt workshop om stress symptomer og forebyggelse af stress for vores arbejdsmiljøudvalg.  Vores 4 timer sammen gav stor inspiration til alle deltagere – ledere såvel som arbejdsmiljørepræsentanter. Det var en god indføring i ”hvad er stress ?” – samt nogle værktøjer til, hvordan stress forebygges og håndteres. Samtidig gav workshoppen god mulighed for at inddrage egne tanker, erfaringer og spørgsmål.

Det var en meget praktisk tilgang til emnet, som alle deltagere kunne relatere sig til og se sig selv i. Der var livlig diskussion på baggrund af workshoppen i det videre arbejde med stresspolitik senere på dagen. Vi kan varmt anbefale Bjarne.

Citater fra nogle af arbejdsmiljørepræsentanterne:

  • Det var en god, lærerig og tankevækkende dag. En AHA oplevelse at det ikke nødvendigvis er en kæmpe ”ting” der vælter læsset, men at mange små dråber kan gøre det…. Jeg får lyst til at dykke længere ned i emnet Stress. Håber at der overvejes kraftigt at samtlige medarbejder kan tilbydes denne indsigt.                  
  • Jeg forventede faktisk en lidt ”tør” kursusdag – nu blev jeg helt bidt af emnet og kunne godt finde på at uddanne mig videre. ... Jeg har været inde og bestille Bjarnes bøger.
  • Et rigtigt godt oplæg – jeg synes vi kan bruge. Bl.a. dét at, lære at læse signalerne på Stress både på mine kolleger og mig selv. Og at det er ok at spørge ind til et andet menneske – uden at det er at snage i personens privatlivLæs mere om Arbejdsmiljø - Supplerende kurser (Firmakursus)

Bestil information


Kom I kontakt med Forebyg Stress
Ingen omkostninger eller forpligtigelser