Konstruktiv feedback

SUPPLEMENT, Online (+1 lokationer)
Længde
2 timer
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Længde
2 timer
Næste startdato
Kontakt for opstart (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Vil du vide mere?

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge SUPPLEMENT?

Omsættelig og brugbar læring med fokus på involvering

Afholder mere end 500 kurser årligt

Leveret kurser og foredrag i mere end 25 år

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for opstart

 • Holdundervisning
 • Danmark

Kontakt for opstart

 • Online
 • Online

Kursusbeskrivelse

Konstruktiv feedback

– GI´ INDSPARK, DER GØR EN FORSKEL

Feedback er et konstruktivt og effektivt værktøj, der giver resultater i forhold til samarbejde og udvikling. En sund feedback-kultur er med til at øge sammenhængskraft, faglighed og trivsel. Vi bør stille os selv og hinanden spørgsmålet: Hvad er årsagen til, at vi ikke bruger konstruktiv feedback mere end vi gør? Der er mange mulige svar på spørgsmålet. Nogle svar kan måske findes i vores indre dialog: ”Kan jeg tillade mig det?”,”Det bliver garanteret opfattet negativt!”, ”Det gør alligevel ingen forskel!” etc. Konstruktiv feedback giver mulighed for at bidrage til dine kollegers, medarbejders, leders og egen udvikling – fagligt og personligt. Og samtidig styrker det samarbejdet, den enkelte og teamets opgaveløsning.

De fleste mennesker er faktisk interesserede i at skubbe på udviklingens vogn; bare ikke altid, når vi selv sidder i vognen. Vi giver mere feedback end vi beder om, og til tider ender den med blive ganske uhensigtsmæssig, hvis timingen, indholdet og kvaliteten er dårlig, som til firmaarrangementer og andre uformelle situationer.

Uoverensstemmelser er en uundgåelige del af en feedback-kultur. Vi oplever situationer, hvor vi bliver følelsesmæssigt kapret, mister overblikket og handler uhensigtsmæssigt. Efterfølgende er det tydeligt, hvad vi kunne have gjort, men måske ikke havde mod til.
For at forstå vores egen adfærd i feedback situationer, kan vi hente hjælp fra de nyeste indsigter i hjerneforskningen.

På rette tid og sted og ikke mindst på rette vis kan konstruktiv feedback gøre underværker, flytte bjerge og sikre organisatorisk læring. Det kræver, at der i organisationen arbejdes målrettet med at få kortlagt: hvad konstruktiv feedback er, hvordan vi beder om feedback, og hvordan det gives. Feedback giver mulighed for at bidrage til din egen faglige udvikling. Og samtidig styrker det samarbejdet og teamets opgaveløsning.

Kursus indhold

 • Fra solopræstationer til teamarbejde
 • Kender du Teflon Torben og Grethe Grådlabil
 • Dine pejlemærker: situationer, intention og reaktion
 • For hvis skyld giver jeg feedback? – magt og relationer
 • Psykologiske spil og roller – typiske reaktioner og feedback
 • Feedback og hjernens erfaringer
 • Dine pejlemærker: situationer, intention og reaktion
 • Hvad er din modvægt?

Kurset veksler mellem oplæg, dialog og øvelser, hvor det det teoretiske omsættes til konkret handling.

Målgruppe

Dette feedback-kursus henvender sig til personer, der ønsker at styrke deres evne til give og modtage konstruktiv feedback med henblik på at udvikle teamet, sig selv og skabe resultater og undgå de situationer og reaktioner, der begrænser os i den frie og fremadrettede kontakt mellem os og vores kolleger.

Der kan være vidt forskellige årsager og motivationer til at deltage på kurset; teamet der vil være bedre til at have åben og fremadrettet dialog, ledere der vil styrke deres kommunikation eller personalegrupper, der oplever at det kan være svært at adressere interne problematikker.

Pris

Prisen på dette kursus afhænger af antal deltagere samt længden på det ønskede kursus. 

SUPPLEMENT
Søgårdsvej 34
2820 Gentofte

DIT LÆRINGSPOTENTIALE ER VORES OMDREJNINGSPUNKT

Hos SUPPLEMENT AS har vi siden 1993 erfaring med at holde kurser og det er med stor fornøjelse, at vi igen og igen hører vores kunder og kursister fortælle, at de hos SUPPLEMENT AS får formidabel undervisning! Og med over...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret