Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mundtlig kommunikation

Aros Business Academy
Startdatoer
København
07-12-2022  
8.500 DKK
08-03-2023  
8.500 DKK
Kolding
14-12-2022  
8.500 DKK
22-03-2023  
8.500 DKK
Århus
14-12-2022  
8.500 DKK
14-03-2023  
8.500 DKK

Mundtlig kommunikation

Med et kursus i mundtlig kommunikation opnår du konstruktive dialoger

2 dages kursus i mundtlig kommunikation

Styrk din mundtlige kommunikation, så andre hører, hvad du siger – på en positiv måde. Med vores 2 dages kursus i mundtlig kommunikation bliver du klædt på til konstruktive dialoger med afsæt i andres såvel som din egen kommunikation.

Uanset hvordan man vender og drejer det, skal der to til tango – og kommunikation. Derfor kræver det indsigt i både dig selv og den anden part, hvis du for alvor skal opnå en konstruktiv dialog. På kurset får du indblik i, hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du kommunikerer, og hvordan du bedst agerer og navigerer i tovejskommunikationen. Du får værktøjer, så du kan arbejde med din egen kommunikation, og så du kan håndtere udfordrende attituder.

Den velfungerende samtale

Det kan være svært at svare på, hvornår en samtale er velfungerende. Der findes ikke en færdig formular, men vi har alligevel alle oplevet fænomenet. På kurset ser vi på, hvilke ting der typisk danner rammen om en velfungerende samtale. Så kan du selv genkende dem, tilpasse dem og bruge dem til at skabe konstruktiv kommunikation og opbygge en kommunikationsstil, der passer til det, du vil sige.

Det får du med hjem fra kurset:

 • Evne til at kommunikere klart og uden misforståelser, så du får sagt det vigtige, uden at dine omgivelser føler sig overset og overhørt
 • Evne til at give og modtage feedback
 • Viden om, hvordan du påvirker samtalen i en bestemt retning
 • Indsigt i, hvordan du nedtrapper en konflikt via kommunikation
 • Forståelse for de forskellige kommunikationsstile
 • Kompetencer til at forene det, du vil, med det du faktisk siger. Fokus på tonefald og kropssprog

Kurset i mundtlig kommunikation er en blanding mellem teori og praktiske øvelser. Hovedvægten ligger dog på kursets praktiske aspekt, og al kommunikationsteori bliver koblet til praktiske øvelser. Øvelserne tager udgangspunkt i deltagernes egne cases, som kursusdeltagerne medbringer fra deres hverdag. Underviseren vil åbne dine øjne for, hvordan du kan tackle svære situationer på en måde, der er konstruktiv, og som indbyder til dialog og anerkendelse.

Målgruppe

Alle, der tager deres kommunikation seriøst og ønsker redskaber til at skabe en positiv forandring i deres hverdag, kan få gavn af dette kursus. Det gælder både medarbejdere, mellemledere og topledere.

Udbytte af kommunikationskurset

Dit udbytte:

 • Styrker du din mundtlige kommunikation, vil du opdage, at hverdagens små misforståelser forsvinder. Det bliver lettere at opnå en positiv hverdag uden konflikter.

 • Du bliver sikker i din kommunikation, så du kan opnå det, du faktisk har sat dig for, at din henvendelse skal tilvejebringe. Slut med misforståelser og skuffelser.

 • Du får udviklet din sans for forskellige typer af kommunikation, så du både får større forståelse for andres reaktionsmønstre og selv kan tilpasse din kommunikation.

Din arbejdsgivers udbytte:

 • Du bliver et aktiv for arbejdspladsen, idet du kommer hjem med nogle helt konkrete kompetencer, som både du selv og dine kolleger kan blive ved at trække på.

 • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er langt mere sikker i sin kommunikation og dermed også mere sikker i sine arbejdsopgaver og i arbejdsdagen.

 • Du bidrager til et bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads med din nye viden, redskaber og kompetencer.

Underviser på Mundtlig kommunikation

Michael

Michael har stor erfaring og faglig ballast inden for arbejdet med mundtlig kommunikation. Han er uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er MA fra University of Central England i Birmingham i ’Drama in Education’. Han er efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.

Michael trækker på sit daglige arbejde som coach, proceskonsulent og psykoterapeut i sin undervisning, og kombineret med hans teaterfærdigheder, skaber han et inspirerende og konstruktivt læringsrum, der i høj grad indbyder til kreativ indlæring og personlig udvikling.

Praktisk om kurset

Prisen er 8.500 kr. ekskl. moms.

Inkluderet i prisen er et e-kursus om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker en uge før kursusstart.

Antal deltagere: Maks. 10 deltagere på hvert hold

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus i mundtlig kommunikation, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer!

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Mundtlig kommunikation
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Aros Business Academy

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 5 evalueringer

Carsten, Dansk Supermarked
"Kurset vil få stor indflydelse i relevante situationer fremover når først teknikkerne sidder på rygraden. Underviseren havde en bred erfaring og kunne både hjælpe med generelle udfordinger og mere konkrete spørgsmål."
Mathias, Danfoss A/S
"Det var et lærerigt og inspirerende kursus, med fokus på den enkelte deltager. Kurset har haft stor indflydelse på min hverdag, fordi jeg under kurset har fået en masse værktøjer, som er tilpasset netop min situation."
Stine, Nordea
"Det var et super kursus. Underviseren var ligeledes fantastisk, han var en dygtig formidler og samtidig vildt underholdende."
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mundtlig kommunikation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Stor indflydelse på min hverdag

Danfoss A/S, Kasper Mathias Mortensen: ”Kurset har haft stor indflydelse på min hverdag, fordi jeg under kurset har fået en masse værktøjer, som er tilpasset netop min situation.” 

Læs mere
Faglig dygtig og engageret

Grundfos, Karin Nielsen: ”Det var rigtig godt. Underviseren var eminent god til at forklare og svare på vores spørgsmål på en konkret måde. Han var fagligt dygtig og engageret."

Læs mere
Velstruktureret kursus

Københavns Borgerservice, John Jeppesen: ”Det var et velstruktureret kursus med en rigtig god instruktør. Han var lydhør og god til at fokusere på den enkeltes mål og ønsker.”

Læs mere