Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grafisk facilitering i praksis

Aros Business Academy
Startdatoer
København
05-12-2022  
8.900 DKK
28-03-2023  
8.900 DKK
14-06-2023  
8.900 DKK
Århus
05-12-2022  
8.900 DKK
28-03-2023  
8.900 DKK
19-06-2023  
8.900 DKK

Grafisk facilitering i praksis

ABA afholder kursus i grafisk facilitering i København og ÅrhusMarkedets bedste kursus i grafisk facilitering

Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering! Med grafisk facilitering tegner du kernen i dine projekter eller processer, så de er lettere at forstå og huske. Tegning rykker ud af legestuen og ind som et konkret redskab, der gør dig til kompetent facilitator. Kan du tegne, formidle, strukturere og facilitere? Så grib tuschen og deltag på vores kursus i grafisk facilitering.

Har du nogensinde prøvet at stå foran en projektgruppe eller en gruppe kolleger med en brandgod idé, du bare ikke kunne få ud på den helt rigtige måde? Sætninger der bliver snørklede, og lytternes øjne der driver længere og længere væk? Vi kender det i hvert fald godt – og vi lover dig, at grafisk facilitering bliver din nye yndlingskompetence fra nu af!

På Grafisk facilitering i praksis får du:

 • Tusch på hænderne – basal men effektivtegneteknik
 • Et solidt håndværk der gør dig i stand til at kreere illustrationer, der skaber klarhed, ejerskab og fælles visioner om projektet
 • Forskellige grafiske figurer og symboler, der formidler det, du gerne vil sige
 • Masser af praktisk træning og sparring med en af Danmarks førende grafiske facilitatorer
 • Plancher, skabeloner og andet tegnemateriale til brug direkte efter kurset på din arbejdsplads!

Du får også:

 • Professionelt tegnesæt med bl.a. de suveræne tuscher fra Neuland, pastelkridt og en tegneblok!

Er det en hat eller en slange?

Det er ikke fedt at stå ved whiteboardet og opdage, at samtlige tilskuere tror, at du har tegnet en hat, når du i virkeligheden har tegnet en boaslange, som har slugt en elefant; det kan få enhver til at opgive sin tegnerkarriere.

Heldigvis får du masser af praktisk tegneundervisning af en uddannet ekspert på kurset. Over to kursusdage opbygger du en visuel database med simple, men effektive illustrationer, der knivskarpt udtrykker det, du gerne vil sige. Slut med snørklede forklaringer og uklare visioner.

Motivér med grafisk facilitering

Vores kursus i grafisk facilitering gør dig til en ren troldmand ved flipoveren med din egen sikre streg. Efter kurset vil du opleve, hvordan du legende let kan skabe fælles retning med dine tegninger, så du virker både overbevisende og yderst kompetent som grafisk facilitator. Med grafisk facilitering udnytter du, at vi mennesker er visuelle væsener, der meget lettere kan forholde sig til ting, vi kan se. Og når op mod 80 % af os tænker i billeder, hvorfor så ikke gå grafisk til værks?

Målgruppe

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt. Både i forbindelse med møder, workshops, undervisning, projekter o.lign.

Du er måske:

 • Mødeleder
 • Koordinator
 • Konferenceleder
 • Facilitator
 • Proceskonsulent
 • Projektleder
 • Oplægsholder
 • Leder, der ønsker at visualisere visioner, mål og vejen dertil

Udbytte af Grafisk facilitering i praksis

Mærk magien i post-its og plancher

Hvad er det, der gør, at du meget lettere husker at ringe til tante Erna eller købe letmælk med hjem, hvis du har skrevet det på en post-it? Og hvordan kan en planche bruges til at implementere nye arbejdsmåder i en hel styrelse? Disse spørgsmål, og flere til, prøver du kræfter med på kurset gennem sparring og masser af praktiske øvelser!

Dit udbytte:

 • Du får en udvidelsespakke til din sædvanlige facilitatorrolle. Du vil opleve, at du har mange flere farver på din pallette, hvad enten du skal bruge grafisk facilitering i møder, til oplæg eller i projektsammenhænge - og det føles godt!

 • Det bliver fedt at formidle og facilitere igen! Med grafisk facilitering bliver det legende let at udstikke retningen, holde den og fremme en god dialog.

 • Du går hjem med et helt lager af forskellige ready mades, som du altid har i baghånden, når du faciliterer grafisk. Fx en helt bestemt kamelkaravane som eksempel på processens sammenhæng eller en særlig snavset skorsten, der viser farerne ved ustruktureret projektarbejde

Din arbejdsgivers udbytte:

 • Med en grafisk facilitator i verdensklasse på arbejdspladsen er det pludselig ingen sag at skabe ejerskab, engagement og vision om arbejdspladsens fælles projekter.

 • I får et helt nyt perspektiv på, hvad det vil sige at formidle, motivere og strukturere – og med dugfriske perspektiver er der grobund for nye, spændende udviklinger i arbejdsområder og forretningsmuligheder.

 • Grafisk facilitering tager jeres forskellige faciliteringsopgaver mod nye højder. Arbejdsglæden og effektiviteten stiger, når forvirringen fordufter, og det bliver inspirerende at gå til møder! Og så gør det jo heller ikke noget, at medarbejderne husker dine guldkorn meget bedre, end hvis de var skrevet med ord.

Praktisk om kurset

Prisen er 8.500 kr. ekskl. moms.

Med i prisen får du en lækker pakke med tuscher og papir lige til at tage med hjem. Og du får selvfølgelig  fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Deltagerantal: Maks. 12 deltagere på hvert hold.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus i grafisk facilitering, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer!

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Grafisk facilitering i praksis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Aros Business Academy

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 3 evalueringer

Birgitte, SKAT
"Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det e...
Vis alt
Tine, Arbejdsskadestyrelsen
"Det var luksus at være et lille hold, og underviseren var rigtig dygtig. Jeg er nu begyndt at tænke i, hvordan jeg kan omsætte ord til billeder, og jeg har skabt en handlingsplan med de vigtigste læringspunkter."
Laila, Solrød Kommune
"Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov."
Få information

Udfyld formularen for mere information om Grafisk facilitering i praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
God til at tilpasse undervisning

Solrød Kommune, Laila Nissen: "Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov."

Læs mere
Udarbejdede plancher lige efter

SKAT, Birgitte Jespersen: "Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre."

Læs mere