Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grafisk facilitering

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
09-09-2019  
7.900 DKK
17-09-2019  
7.900 DKK
11-11-2019  
7.900 DKK
København
11-09-2019  
7.900 DKK
27-11-2019  
7.900 DKK
15-01-2020  
7.900 DKK

Grafisk facilitering

Vi tager ansvar for din læring!

Grafisk facilitering i praksis

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt i møder, workshops, undervisningssammenhænge o.l. Fx mødeledere, konferenceledere, proceskonsulenter, projektledere eller oplægsholdere.

Hvad er dit udbytte?

  • redskaber til at tegne klart og tydeligt
  • evner til at kombinere facilitatorrollen med det grafiske
  • et lager af grafiske symboler og figurer du altid kan trække på
  • praktisk træning i tegneteknik
  • indsigt i, hvordan man kan få brug for et 7 meter langt referat
  • grafisk materiale til dit næste projekt
  • OG din helt egen tuschpakke, som du kan tage med dig, når du går!

Udnyt det visuelle og skab resultater!

Op mod 80 % af os tænker i billeder – bare tænk på, hvordan en post-it på arbejdspc’en gør hele forskellen på, om du husker at købe en letmælk på vej hjem eller ej. Som facilitator kan du bruge visuelle virkemidler til at skabe motivation i din praksis og ejerskab blandt dine tilhørere, og blive en langt mere effektiv og strømlinet facilitator. 

Kan du tegne, bliver facilitering let som en leg

De fleste af os har med tiden lagt tuscherne fra sig til fordel for andre redskaber. Derfor er tegnedelen af grafisk facilitering en stor udfordring for mange. Men frygt ej – tegning er et håndværk, og med få simple, men effektive, teknikker, bliver det ingen sag for dig grafisk at illustrere dine visioner for et nyt projekt. Dine tegnekundskaber strømlines i sparring med en af Danmarks bedste grafiske facilitatorer.

Lær den absolut bedste måde at facilitere på!

Med grafisk facilitering er det slut med at stå som mødeleder eller oplægsholder, og ikke rigtig føle, at du får sagt det, du egentlig gerne vil. Mestrer du grafisk facilitering får du altid hele rummet med på den samme vision, og i får den samme forståelse af projektet – når I går fra mødet er alle fuldstændig med på idéen!

AROS Kurser

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Laila, Solrød Kommune
(5)
Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov.
Tine, Arbejdsskadestyrelsen
(4)
Det var luksus at være et lille hold, og underviseren var rigtig dygtig. Jeg er nu begyndt at tænke i, hvordan jeg kan omsætte ord til billeder, og jeg har skabt en handlingsplan med de vigtigste læringspunkter.
Birgitte, SKAT
(5)
Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det er...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Grafisk facilitering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Grafisk facilitering
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,6)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Ingen forudsætning at man kan tegne

Solrød Kommune, Laila Nissen: "Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne."

Læs mere
Dygtig og rar underviser

SKAT, Birgitte Jespersen: "Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter."

Læs mere