Kursus
Ingen anmeldelser

Grundlæggende procesforståelse

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
21 august, 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
8.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
21 august, 2023 (+4 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende procesforståelse

Få en grundlæggende procesforståelse

De fleste processer på en arbejdsplads, uanset om der er tale om administrative eller produktionsorienterede, forbliver ofte status quo. Men der er store gevinster at hente ved at analysere processerne. Procesudviklingen vil ofte munde ud i konkrete resultater som større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed, optimering af ressourcer og økonomiske besparelser. Ofte ligger en relativ simpelt løsning på hverdagens problemer i de forskellige processer.


Dit udbytte af kurset Grundlæggende procesforståelse

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

 • Det helt store overblik, fordi du bliver i stand til både at overskue og strukturere processer, om så det er fra et administrativt eller produktionsmæssigt udgangspunkt.

 • En teoretisk viden og en praktisk erfaring om processer, så du er rustet til alle typer udfordringer eller problemstillinger.

 • Forståelse for det menneskelige aspekt af forandring og processer, der gør dig bedre til at møde både medarbejdere og kolleger konstruktivt i en given proces.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Din arbejdsplads vil blandt andet opleve øget effektivitet, fordi du med din nye procesforståelse ikke blot kan se potentielle tiltag, men rent faktisk kan optimere processerne.

Dertil får arbejdspladsen en go-to-guy, der har forståelse for flow, spild og alle de andre relevante aspekter af processer, der er vigtige at have med i procesforandring eller procesudvikling.


Indhold på kurset

Dette kursus giver dig en grundlæggende forståelse af processer og procesledelse, og vi introducerer dig for en holistisk tilgang til en virksomheds eller organisations arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Kurset giver dig desuden nogle konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse.

På dette kursus går vi i dybden med procesforståelse, så du efter kurset er i stand til at identificere og analysere processerne på arbejdspladsen. Du bliver klædt på til at initiere forandringer og efterfølgende kontrollere processerne. Kurset er opbygget som en vekslen mellem undervisning, case-arbejde og praktiske opgaver. På kurset arbejder vi blandt andet med:

 • Procestyper og –niveauer
 • Procesværdi og spild
 • Procesflow (Swimlanes)
 • Det menneskelige element i relation til procesforandringer.

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

21 august, 2023

 • Holdundervisning
 • København

23 august, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

30 oktober, 2023

 • Holdundervisning
 • København

1 november, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

Målgruppe

Alle har gavn af at forstå processernes dynamik. Både som leder og medarbejder kan forståelsen for processer skabe en bedre arbejdsproces og øge effektiviteten i arbejdsdagen. Grundlæggende procesforståelse er anvendeligt, uanset om du arbejder med produktion eller administrative processer.

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende procesforståelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret