Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ny leder - få succes i din lederrolle

Aros Business Academy
Startdatoer
København
29-11-2021  
9.800 DKK
12-01-2022 09:00 
14.900 DKK
25-04-2022 09:00 
14.900 DKK
Århus
13-12-2021  
9.800 DKK
23-02-2022  
14.900 DKK
16-05-2022 09:00 
14.900 DKK

Kursusbeskrivelse

Ny leder - få succes i din lederrolle

Giv dig selv den bedste start som leder! På dette 3-dages lederkursus får du fyldt rygsækken op med værktøjer, teori og praktisk viden, der vil spare dig for mange fejltagelser i rollen som leder.

Det lærer du på dette kursus

  • At finde dine styrker og svagheder som leder
  • At sætte ord på dit lederskab og hvilken leder du vil være
  • At håndtere konflikter konstruktivt
  • At forstå dine og andres reaktionsmønstre
  • At lave en handlingsplan og føre den ud i livet – fra strategi til handling
  • At skabe overblik over succeskriterier og målfastsættelse i dine processer
  • At håndterestakeholder management
  • At forstå dit team, og hvordan du leder det.

Lær dig selv at kende som leder

På dette kursus i grundlæggende ledelse tager vi udgangspunkt i dine personlige og faglige forudsætninger, og får dig til at tage stilling til, hvilken leder du vil være. På den måde får du muligheden for at reflektere over din lederrolle og ikke mindst diskutere dine styrker og svagheder med andre kursister, der står på tærsklen til at tage samme store spring som dig.

Derfor bærer kurset præg af stor vidensdeling og feedback mellem dig og dine medkursister, der alle er nye i lederrollen eller er interesserede i at lære om grundlæggende ledelse.

Fremtidig strategi

En af lederens vigtigste egenskaber er at skabe overblik over en proces og lægge en strategi, så medarbejderne forstår at føre den ud i livet. På kurset lærer du, hvordan du lægger den gode plan og, hvordan du kommer fra strategi til handling. Du vil arbejde helt praktisk med en plan fra dit eget arbejdsliv, og vi gennemgår, hvordan du nedbryder den i overskuelige punkter, så du får overblik over, hvad dine succeskriterier er, og hvilke mål du gerne vil opnå med din plan.

Udryd de ubehagelige oplevelser

Gennem relevante cases, skræddersyede opgaver og den nyeste teori inden for ledelse, træner du helt konkrete ledelsessituationer, og du lærer, hvordan du tackler de uundgåelige konfrontationer, en leder altid bliver udsat for. Du bliver trænet i at forstå dine egne reaktionsmønstre og ikke mindst dine medarbejderes reaktionsmønstre.

Styrk dit team

På kursets sidste dag arbejder vi med teamledelse og gennemgår en case om det gode eksempel, der illustrerer værdien i at have et stærkt team. Med baggrund i casen lærer du at forholde dig til dit eget team, hvor du beskriver dine medarbejdere, og hvordan teamet fungerer som helhed. Du får derfor værdifuld viden omkring dit team, og du lærer at tage stilling til din egen lederrolle i gruppen. Den viden kan du bruge fra det sekund, du er tilbage på arbejdspladsen til at optimere teamet og jeres dynamikker, og i særdeles når du skal tilføje nye kræfter på et senere tidspunkt.

Målgruppe

Dette lederkursus er for dig, der er ny i rollen som leder med personaleansvar. Kurset er også for dig, der har ambitioner om at blive leder i fremtiden, og derfor gerne vil lære alle de grundlæggende principper inden for ledelse, før det bliver alvor.

Pris

14.900 kr. 

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ny leder - få succes i din lederrolle
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Ny leder - få succes i din lederrolle

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer