Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Aros Business Academy?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 99 evalueringer

Thue Green Kragh
Fantastisk at det er lykkedes på så fornem vis at sammenkoble så mange forskellige branchebaggrunde og uddannelsesniveauer fra kursisterne - og få så godt et uddannelsesmæssigt output og følelse af sammenhold på hele holdet.
Peter Sand
Højt udbytte og helt klart noget der skal opmuntres til!
Allan Johansen
Dygtige, inspirerende undervisere, godt materiale, professionel håndtering af studerende. Gode aktuelle fagområder/emner - passende længde på forløb
Anne Slot
Kurset har givet nye indsigter og gode inspirerende samtaler. Jeg håber at det får et efterliv gennem arrangementer og netværksmøder.
Suzette Lauritsen
Jeg har simpelthen været så glad for hele forløbet. Fremragende undervisere og den faglige litteratur var så spændende og relevant. Det har været en rejse uden lige - både mht. ledelse som et fag og mht. mig selv som leder.
Brian Hvass Nielsen
Professionelle og meget motiverende undervisere. Jeg har personligt haft stort udbytte af det samlede forløb.
Claus Rasmussen
Alt var bare så godt! Bedste kursus som jeg har deltaget på. Så stor ros til alle for indsatsen.
Dorte Thyregod Svendsen
Kompetente undervisere! Professionel håndtering af praktik! Anbefalelsesværdig!
Nikolaj Andreasen
Virkelig god værdi for pengene. Godt undervisningsmateriale og meget dygtige undervisere. Professionel afvikling af forløbet.
Annette Johannesson
Højt fagligt niveau og gode og inspirerende undervisere, har altid glædet mig til jeg skulle have undervisningsdag.
Magnus Vagtborg
Forventningerne er til fulde indfriet! Jeg har fået relevant viden, værktøjer og forløbet har været smidigt og relevant. Godt arbejde AROS!
Morten Riis
Jeg er begejstret - det har været en helt "særlig" rejse for mig det sidste halve år. En spændende kombination af faglighed og personlig udvikling.
Judith Korsgaard Morell
Jeg vil helt klart anbefale dette til andre. Jeg har fået meget ud af kurset!
Nina Møller
Rigtig godt pensum, gode undervisere og meget varieret. Godt faciliteret af kursus udbyder. Det sats kan I bestemt godt være stolte af.
Helle Lykke Hansen
Jeg oplevede en høj grad af professionalisme og skønne undervisere. Jeg sætter stor pris på at kunne mærke mennesker jeg står overfor, og det har jeg kunnet med samtlige, der har stået foran os.
Jacob Christiansen
Godt koncept, relevant pensum, dygtige undervisere!
Mirjana Selisek
AROS har et højt professionelt og sagligt/fagligt niveau, hvorfor jeg gerne anbefaler uddannelsen til alle.
Rikke, FORCE Technology
Jeg kan tage det hele med i min dagligdag som koordinator. Underviserne var velforberedte, havde medbragt godt materiale og de var ikke mindst glade og professionelle. Super god kvalitet!
Rikke, Silvaco
Jeg føler virkelig jeg har fået rigtig gode indspark til dagligdagen – både privat og arbejdsmæssigt. Underviserne var nærværende, inspirerende og dygtige, og de sørgede for at alle kunne være med på deres niveau. Rigtig godt kursus.
Dina, Ekstra Bladet
AROS Projektlederuddannelse har været et supergodt uddannelsesforløb, og jeg ved, at uddannelsen vil få stor betydning for mig fremover. Konkret fagligt har jeg især fået indblik i sammenhængen mellem et projekt og projektlederens rolle, og generelt går jeg hjem med en masse brugbare værktøjer. De to undervisere var begge rigtig gode, og for mig...
Vis alt
Steen, Flyverhjemdistriktet
Fantastisk undervisningsforløb, som jeg forventer, vil højne kvaliteten af mit arbejde. Underviserne var inspirerende – de formidlede stoffet på en letforståelig måde, og deres tilgang til undervisningen var positiv og humoristisk."
Lars, Landbrug & Fødevarer
Det var et super godt forløb med en meget kompetent underviser. Jeg har specielt lært at strukturere og opbygge mit arbejde samt lave effektive analyser. Jeg er sikker på, at jeg kan bruge kurset i min hverdag til at skabe bedre resultater.
Bo, Lenovo Denmark
Kursets kvalitet var helt i top med en meget god underviser og en effektiv og venlig administration."
Brian, Midtconsult
Jeg har på AROS Projektlederuddannelse oplevet en uddannelse af høj kvalitet. Underviserne udmærkede sig ved stor praktisk såvel som teoretisk viden om projektledelse, og de var dygtige til at facilitere den dynamiske, faglige dialog. Fokus har især været på praktiske værktøjer og på brugen af disse. Mest givtigt har for mig været indblikket i, ...
Vis alt
Dorthe, NSADAQ OMX
Meget tilfredsstillende og super inspirerende kursus. Jeg har fået virkelig gode redskaber med fra kurset, som jeg kan bruge både fagligt og privat.