Bæredygtig transformation i praksis

Aros Business Academy
Startdatoer
København
31-05-2023 09:00 
9.950 DKK
09-10-2023  
9.950 DKK
Århus
12-06-2023 09:00 
9.950 DKK
24-10-2023  
9.950 DKK

Kursusbeskrivelse

Bæredygtig transformation i praksis

Bæredygtig transformation i praksis

Kom godt i gang med jeres bæredygtige transformation! På dette lynkursus lærer du, hvad bæredygtig omstilling betyder for din branche og organisation, og hvordan I kan tænke bæredygtighed ind i jeres strategier og mål – og samtidig styrke forretningen!

Bliv inspireret til konkrete tiltag i din organisation

Deres kursus i bæredygtig transformation giver dig inspiration, viden og værktøjer til din organisations egen bæredygtige transformation. Underviseren hjælper dig med at forstå de konkrete mål og strategier, som har relevans i netop din branche. Du kommer hjem med gode ideer og inspiration til det videre arbejde med bæredygtig transformation i virksomheden.

Samtidig er kursets holdstørrelse holdt på max. 12 personer, så der er dedikeret tid og plads til deltagernes helt konkrete spørgsmål og udfordringer. Du får altså en kombination af viden og rådgivning, der er målrettet de problemer, du sidder med netop nu i din organisation. Underviseren gør en dyd ud af, at virksomhedernes og organisationernes unikke karakteristika tages i betragtning, så du får forståelse for bæredygtighed i netop den kontekst din organisation befinder sig i.

På kurset lærer du om:

 • Purpose: Hvad er jeres purpose, og hvad betyder det for jeres organisations bæredygtige omstilling?

 • Products & processer: Hvordan kan du og din organisation konkret gøre produkter, services og processer mere bæredygtige og skabe bæredygtige forretningsmodeller?

 • People & partners: Hvordan kan du udvikle jeres interne og eksterne organisation, kunder og partnere til at bidrage til jeres bæredygtige transformation?

 • PR & Kommunikation: Hvordan kommunikerer du om jeres bæredygtige forretning på måder, der motiverer og styrker jeres rekruttering, selvfølgelig uden greenwashing?

 • Performance & profit: Hvordan sætter du mål for din organisations bæredygtighed, og hvordan måler du aftryk og skaber dokumenterede bæredygtige forretningsresultater?

 • Plan & Implementation: Hvilke helt konkrete initiativer skal du sætte i gang for at kortlægge, igangsætte, implementere og evaluere på din virksomheds bæredygtige transformation?

Dit udbytte

 • Du får inspiration, viden og værktøjer til at gå i gang med en bæredygtig transformation i din organisation.

 • Du får en grundlæggende forståelse for FN's verdensmål, og hvordan du kan bruge dem til at skabe en bæredygtig transformation i din organisation.

 • Du får styr på EU-taksonomien og forståelse for, hvordan den påvirker din organisation - nu og i fremtiden.

 • Du lærer at identificere potentielle barrierer og udfordringer, der kan opstå i arbejdet med bæredygtige transformationer.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en medarbejder, der har overblik over, hvordan i kan komme i gang med at arbejde med bæredygtighed på en målbar og dokumenterbar måde.

 • Din arbejdsplads får inspiration til, hvilke konkrete tiltag, i kan gå i gang med for at blive mere bæredygtige.

 • I lærer om de mest almindelige faldgruber og fejl, som andre virksomheder begår i arbejdet med bæredygtighed - så I kan tage højde for dem I jeres strategiudvikling.

 • I lærer, hvad FN´s verdensmål, ESG og den nye EU taksonomi betyder for jeres situation lige nu og i fremtiden.

Kurset udbydes også som en firmakursus - kontakt udbyder for mere information. 

Målgruppe

Kurset er perfekt til dig, der arbejder i en privat eller offentlig organisation, og som er i tvivl om, hvordan I kommer i gang med bæredygtighed. Måske står I overfor at skulle påbegynde en bæredygtig transformation, men ved ikke, hvor I skal sætte ind, og hvad der gør en forskel.

Du behøver ikke at have nogen forudgående viden om bæredygtige transformationer.

Pris

Pris: 12.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bæredygtig transformation i praksis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bæredygtig transformation i praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer