Kursus
Ingen anmeldelser

Mini MBA i Marketing Management

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
6 måneder
Pris
31.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 september, 2023 (+2 startdatoer)
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 måneder
Pris
31.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
12 september, 2023 (+2 startdatoer)
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Mini MBA i Marketing Management

Sæt skub i din marketingkarriere, samtidig med at du tager dit marketingarbejde til et højere niveau på denne intensive og ambitiøse uddannelse! Her får du mulighed for at se dit eget arbejde i et større perspektiv, samtidig med at du opnår massere af ny viden, indsigt og værktøjer. Under uddannelsen vil du møde 4 af de førende danske eksperter på området, samtidig med at du arbejder teoretisk og praktisk med markting og marketingledelse. 

En helt unik marketinguddannelse

Engang kunne man som ambitiøs og passioneret marketingmedarbejder blot gå to veje, hvis man ønskede at styrke sin viden og færdigheder i markedsføring. Med denne uddannelse har du dog mulighed for en trejde vej! Uddannelsen "Mini MBA i Marketing Management" ligger mid imellem et kort kursus om specifikke emner, og en akademi- eller diplomuddannelse. Den behandler nemlig marketingfeltet bredt, og giver dig det, du skal vide for at styrke dit marketingarbejde. Samtidig tager uddannelsen blot 6 måneder, hvor du har rig mulighed for at passe dit almindelig arbejde på samme tid. 

Kom et spadestik dybere i dit arbejde med marketing!

Ofte vil du opleve en hverdag præget af skarpe deadlines og eksekvering af nye kampagner med en hverdag i en marketingafdeling. Dette efterlader sjældet plads til at træde et skridt tilbage og reflektere over dit arbjede . Med uddannelsen "Mini MBA i Marketing Management", får du mulighed for at gøre dette, og gå endnu dybere i dit arbejde med marketing. Du vil blive eksponeret for masser af ny teori, og du får et indblik i, hvordan andre marketingmedarbejdere udfører deres arbejde. Og vi støtter dig i at bruge al din nye viden og dine nye perspektiver på at styrke jeres marketingstrategier og marketingkampagner.

Dit udbytte

  • Du kommer et spadestik dybere ift. marketing og får udfordret din vanetænkning og antagelser i forbindelse med dit marketingarbejde.

  • Du bliver undervist af nogle af landets førende marketingeksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

  • Du styrker din værdi for arbejdspladsen markant, idet du bliver i stand til at gennemføre mere komplekse og professionelle marketingkampagner.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Din arbejdsplads får en stærk ressource, der kan træffe strategiske marketingbeslutninger baseret på solid teoretisk viden og praktisk know-how.

  • Din arbejdsplads får en medarbejder, der kan gennemskue komplekse marketingmæssige problemstillinger og finde de bedste løsninger.

  • Med stærkere marketingkampagner får din arbejdsplads mulighed for at styrke sit brand (og dermed bundlinjen).

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

12 september, 2023

  • Holdundervisning
  • Århus

14 september, 2023

  • Holdundervisning
  • København

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der allerede arbejder med marketing, men gerne vil arbejde endnu mere professionelt og strategisk med emnet. Du er for eksempel ansat som marketingmedarbejder, marketingassistent, brand manager, digital marketing specialist eller marketingchef.

Det er ingen formelle adgangskrav til “Mini MBA i Marketing Management”.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mini MBA i Marketing Management
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret