Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mini MBA Exclusive

Aros Business Academy
3 dage
Heltid
Åben uddannelse
Middelfart
17.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Mini MBA Exclusive - overbygning kun for ledere med en mini MBA. 

Tag skridtet videre med denne intensive overbygning over 2½ døgn på Hindsgavl Slot. Få opdateret din viden i selskab med professor Steen Hildebrandt, Tune Hein, Anders Madsen Pedersen, Metter Vesterager, Morten Lund (og en hemmelig gæst). 

5 highlights for Mini MBA Exclusive:

  1. Du får tre tætpakkede dage (d. 19.-21. september) med undervisning, øvelser, ny viden, inspiration og nye værktøjer
  2. God tid til sparring, networking og refleksioner over ledelse
  3. Tag helikopterperspektiv på din egen ledelse, og vend klogere tilbage til dit arbejde – til gavn for dig selv, dine medarbejdere og din arbejdsgiver
  4. Catch up med dine tidligere medstuderende, og mød andre Mini MBA’ere
  5. Dyk ned i mere litteratur om ledelse (vi sender dig en pakke med 4 bøger, du skal læse, inden du møder op).

Danmarks eneste Mini MBA-overbygning

Mini MBA Exclusive er Danmarks første overbygning for Mini MBA’ere som dig. Her bygger vi oven på din eksisterende viden og giver dig alt det, som vores Mini MBA-studerende har efterlyst endnu mere af på deres uddannelse. Det vil sige mere strategi,personlig ledelse,forretningsmodeller – og mere af Steen Hildebrandt. Du vil i alt møde fem erfarne og skarpe undervisere, hvoraf Steen Hildebrandt er genganger fra Aros Mini MBA.

Du behøver ikke at være udklækket hos os

Denne overbygning er også for dig, der har taget en Mini MBA et andet sted end hos Aros Business Academy. Har du således taget en Mini MBA hos en anden dansk eller udenlandsk udbyder, er du også meget velkommen på Mini MBA Exclusive.

Tag din ledelse til det næste niveau

Vi er sikre på, at din Mini MBA-lederuddannelse har givet dig viden og værktøjer til at stå stærkere som leder! Og i tiden efter din lederuddannelse har du helt sikkert fortsat din udvikling. For uddannelse sætter alverdens refleksioner i gang. Med overbygningen vil vi gerne puste yderligere til ilden (eller ligefrem hælde benzin på bålet), så du kan tage din ledelse til det næste niveau. 

Glæd dig til tre dage med fordybelse, inspiration og nye vinkler på din egen ledelse

Mini MBA Exclusive afholdes på Hindsgavl Slot, der ligger ud til Lillebælt (et par kilometer syd for Middelfart). Slottet er omkranset af en gammel slotspark, hvor der er blevet tænkt mange store tanker. Det er også på Hindsgavl Slot, at du vil bo under overbygningens tre tætpakkede dage. Der er fri parkering ved slottet, og alternativt kan du tage toget til Middelfart og fange en taxa derfra.

Målgruppe

Overbygningen er for alle, der har gennemført en dansk eller international Mini MBA. Det er således ikke kun en overbygning for vores egne dimittender fraAros Mini MBA.

Du kan også deltage, hvis du har taget en lignende (eller længere) lederuddannelse, fx en Diplomuddannelse i ledelse, en Akademiuddannelse i ledelse eller en MBA.

Om udbyderen

Aros Business Academy

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K

Telefon: 70 278 279
arosbusinessacademy.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Mini MBA Exclusive

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer