Facilitatoruddannelse

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
5 Lektioner
Pris
26.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
15 november, 2023 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 Lektioner
Pris
26.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
15 november, 2023 (+6 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Aros Facilitatoruddannelse

Bliv en helstøbt og stærk facilitator! På denne uddannelse opnår du ny viden og masser af nye værktøjer, så du uden problemer kan facilitere møder, workshops, processer og forandringer professionelt!

Få masser af involvering og konkrete værktøjer på facilitatoruddannelsen

Denne facilitatoruddannelse er designet til at udfordre og udvikle dig så meget som muligt. Den tager samtidig afsæt i lige præcis din rolle som facilitator, og arbejder med de arbejdsopgaver du konkret står overfor. Vi ved at dette ikke er muligt, hvis du blot sidder passivt og lytter til en kedelig monoton forelæsning. Af denne grund har vi opbygget uddannelsen op omkring opgaveløsning, casearbejde, øvelser og sparring, så du for alvor bliver inddraget i undervsingen og får mest ud af den. Til at hjælpe dig i mål med uddannelsen, har vi hentet nogen af landet skarpeste og mest inspirerende undervisere! 

Dit udbytte

 • Med Aros Facilitatoruddannelse får du et solidt fundament for arbejdet som facilitator - et fundament, som du kan blive ved med at trække på under hele din karriere.

 • Du får endnu større arbejdsglæde, fordi du nu har mere indsigt og overblik, flere kompetencer og styrket faglig ekspertise. Det bliver med andre ord langt sjovere at gå på arbejde!

 • Du udvikler dig som person, og din gennemslagskraft og kommunikationsevner bliver markant bedre. Dermed får du et godt udgangspunkt for at påtage dig større ansvar på din arbejdsplads i takt med, at du selv ønsker det.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Med din deltagelse på Aros Facilitatoruddannelse får din arbejdsplads en facilitator, der både kan håndtere de mange daglige faciliteringsopgaver og de mere komplekse, langstrakte faciliteringsopgaver - effektivt og kompetent.

 • Dine nye kompetencer inden for facilitering vil have en positiv afsmitning på hele arbejdspladsen, fordi du sidder i en nøglerolle og dermed påvirker hele arbejdspladsen på en positiv måde.

 • Ultimativt vil arbejdspladsen blive styrket i retning af større effektivitet, større kreativitet, større meningsfuldhed i samarbejdet og større innovation. Og det har betydelig værdi, både for mennesker og for bundlinjer.

Startdato

Vælg mellem 6 startdatoer

15 november, 2023

 • Holdundervisning
 • Århus

20 november, 2023

 • Holdundervisning
 • København

29 januar, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

27 februar, 2024

 • Holdundervisning
 • København

13 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

15 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

Målgruppe

Facilitatoruddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde ambitiøst med facilitering og gerne vil arbejde professionelt med at facilitere møder, workshops, processer og forandringer. Du kan både være ny i rollen som facilitator, eller du kan have arbejdet med det i nogle år, men ønsker ny inspiration eller papir på dine kompetencer.

Der kan være mange indgange til at arbejde med facilitering. Du er måske projektleder, udviklingskonsulent, leder, HR-medarbejder, coach, proceskonsulent, selvstændig konsulent – eller noget helt andet. Diversiteten er guld værd på uddannelsesholdene, og alle kan lære af hinanden.

Der er ingen formelle optagelseskrav på facilitatoruddannelsen.

Eksamen og diplom

Efter Facilitatoruddannelsens sidste modul får du overrakt vores uddannelsesbevis som et synligt bevis på alle dine nye kompetencer i rollen som facilitator. Det bevis kan måske være en vigtig brik i at nå personlige mål i din fremtidige karriere.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Facilitatoruddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret