AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Mobile kraner >8-30 tm_med integreret kranbasis

U/NORD, i Hillerød
Længde
10 dage
Pris
1.340 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 oktober, 2023 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
10 dage
Pris
1.340 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 oktober, 2023 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

9 oktober, 2023

  • Holdundervisning
  • Hillerød

6 november, 2023

  • Holdundervisning
  • Hillerød

4 december, 2023

  • Holdundervisning
  • Hillerød

Kursusbeskrivelse

Mobile kraner 8-30 tm med integreret kranbasis

Mobile kraner 8-30 tm med integreret kranbasis

Grundlæggende uddannelse i betjening af mobile kraner med en løfteevne over 8 tons meter til og med 30 tons meter med integreret kranbasis.

Du lærer at udføre normalt forekommende kranopgaver med mobile kraner med en løfteevne over 8 tons meter til og med 30 tons meter med integreret kranbasis og opfylder dermed Arbejdstilsynets kvalifikationskrav, jf. bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser nr. 1346 af 29/11/2017 bilag 1, punkt 2.1 og punkt 2.2 

Dit udbytte af uddannelsen

Efter endt uddannelse kan du betjene mobile kraner sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt og herunder foretage glidende transport af byrder ved hjælp af samtidige funktioner samt standsning af svingende byrde og vurdere byrders vægt og tyngdepunktets placering.

Du lærer hvor ofte kraner og anhugningsgrej skal efterses og vedligeholdes og kan gennemføre de eftersyn, som kranføreren er ansvarlig for, herunder eftersyn af anhugningsgrej.

Du opnår viden om den konkrete mobile kran, der skal anvendes, med udgangspunkt i leverandørens brugsanvisning samt aflæse lastdiagrammer og opstille mobile kraner korrekt.

Målgruppe

For at tage uddannelsen Mobile kraner 8-30 tm med integreret kranbasis skal du være fyldt 18 år og kunne dokumentere, at være helbredsmæssigt egnet til at føre det tekniske hjælpemiddel enten ved gyldigt kørekort eller ved den helbredserklæring, som gives i forbindelse med udstedelse af kørekort, jf. Arbejdstilsynets bestemmelser herom.

Personer der har, eller søger, beskæftigelse som førere af mobile kraner med en løftekapacitet på over 8 tons meter til og med 30 tonsmeter.

Pris

Prisen for Mobile kraner 8-30 tm med integreret kranbasis er henholdsvis: AMUs målgruppe: 1.340,00 kroner, og uden for AMU's målgruppe: 9.563,50 kroner.

Hvis du er i arbejde og ikke har en længerevarende videregående uddannelse, kan du deltage til lav takst.

Hvis du er jobsøgende, betales udgiften af jobcentret/kommunen. Gælder for ledige med ret til 6-ugers jobrettet uddannelse i henhold til positivlisten, samt kontanthjælpsmodtagere m.fl.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mobile kraner >8-30 tm_med integreret kranbasis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
U/NORD
Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

U/NORD - Din vej videre

U/NORD Kursuscenter er Nordsjællands største udbyder af uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for arbejdsmarkedsuddannelser. De er godkendt til at udbyde over 500 kompetencegivende kurser og uddannelser inden for områder som LEDELSE, LEAN, TRANSPORT, MEDICO, IT, REGNSKAB, ADMINISTRATION, SALG, HR, REDDER, RENGØRING,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret