AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Mentoruddannelse

U/NORD, i Hillerød
Længde
5 dage
Pris
670 - 1.040 DKK ekskl. moms
Næste startdato
4 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Pris
670 - 1.040 DKK ekskl. moms
Næste startdato
4 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

4 september, 2024

  • Holdundervisning
  • Hillerød

Kursusbeskrivelse

Mentoruddannelse

Mentoruddannelse

Din værktøjskasse til at arbejde med mennesker. Uddannelsen arbejder med de faktorer, der sikrer en medarbejders trivsel og integrering på arbejdspladsen.

En mentor er en erfaren person, der knyttes til en medarbejder. Ved at stille din erfaring og viden til rådighed skal du som mentor sikre, at medarbejderen integreres og trives i sit team.

Dit udbytte af uddannelsen

Som den erfarne person du er, lærer du at vejlede de ansatte i selve jobfunktionen og kulturen i din virksomhed. Du bliver en bedre menneskekender og lærer om kommunikation og hvordan du tilpasser din kommunikation til andre. 

Du får indblik og træning i coaching, så du på de første dage får teorien på plads og en god basistræning i anvendelse af værktøjerne. Derefter går du hjem og afprøver metoderne i det omfang, det er muligt. Når vi mødes igen, udveksles erfaringer fra ”det virkelige liv”, og du får flere værktøjer og mere træning.

Alt i alt bliver du klædt rigtig godt på til at varetage rollen som mentor - både hvad angår den menneskelige og den mere praktiske del af rollen.

Mentoruddannelsen sikrer at:

  • Medarbejderen kommer godt i gang med jobbet og har en stabil støtte gennem oplæring og integration i virksomheden.
  • Viden og erfaring er til rådighed for medarbejderen.
  • Der altid er en person at henvende sig til, uanset hvad det drejer sig om, og uden at det går ud over produktionen i virksomheden.

Målgruppe

Mentoruddannelsen henvender sig til dig, der ønsker redskaber til at virke som mentor for medarbejdere. Du har naturligvis god erfaring fra din virksomhed eller fra dit arbejde i virksomheden samt det overordnede billede af virksomhedens historie, værdier, kultur og arbejdsfunktioner.

Eksamen og diplom

Med mentoruddannelsen vil du kunne opnå et AMU kompetencegivende bevis, såfremt at du består den prøve, der ligger på kursets sidste dag. Består du ikke, vil der være mulighed for at få tilsendt et deltagerbevis.

Du er ikke nødvendigvis den, der har oplæringen på selve jobfunktionen, og du kan derfor være mentor for flere medarbejdere samtidigt. Det vigtigste er, at du vil være med til at udvikle andre mennesker.

Pris

Prisen for mentoruddannelsen er henholdsvis: AMUs målgruppe: 1040,00 kroner og uden for AMU's målgruppe: 3.503,75 kroner.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mentoruddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
U/NORD
Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

U/NORD - Din vej videre

U/NORD Kursuscenter er Nordsjællands største udbyder af uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for arbejdsmarkedsuddannelser. De er godkendt til at udbyde over 500 kompetencegivende kurser og uddannelser inden for områder som LEDELSE, LEAN, TRANSPORT, MEDICO, IT, REGNSKAB, ADMINISTRATION, SALG, HR, REDDER, RENGØRING,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret