AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

GLU 3: Den grundlæggende lederuddannelse

U/NORD, i Hillerød
Længde
15 dage
Pris
2.538 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
15 dage
Pris
2.538 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

22 april, 2024

  • Holdundervisning
  • Hillerød

Kursusbeskrivelse

GLU

GLU 3: Den grundlæggende lederuddannelse

AMU-mål: 40653, 44373, 44396, 45251, 49445, 49614

Dit personlige lederskab

For dig, der ønsker at tage den fulde lederrejse, tilbyder Grundlæggende Lederuddannelse 3 et avanceret niveau af lederudvikling.

Her vil du opbygge både dine personlige og tekniske præsentationsevner, hvilket gør dig i stand til at skabe og levere overbevisende præsentationer. I en tid, hvor arbejdsopgaver bliver stadig mere projektorienterede, vil vi udforske projektledelse og forbinde det til LEAN-kulturen og bæredygtighed i organisationen for at sikre, at din ledelse er moderne og relevant.

Endelig vil du blive udstyret med de seneste værktøjer til at tiltrække og rekruttere de rette medarbejdere til dit team. Uddannelsen kulminerer med "Lederens rekrutteringsværktøjer," der giver dig fundamentet til at planlægge, udføre og vedligeholde en succesfuld lederkarriere.

Uddannelsen er bygget op med 6 selvstændige moduler. 

Indhold

Modul 1 Præsentationsteknik  | 3 dages varighed 
Efter dette 3 dages modul i præsentationsteknik kan du levere dit budskab klart og tydeligt, når du præsenterer for kunder, ledergruppen, kolleger, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Du får konkrete værktøjer til at målrette og strukturere indholdet i din præsentation. Også dette modul er praksisnært, hvilket betyder, at du får rig mulighed for at træne og få feedback på din performance. – Er du typen, der kan gribes af nervøsitet, tilbydes du 1:1 sparring på din udfordring, således at du står stærkt i dine fremtidige præsentationer.

Modul 2 Anvendelse af præsentationsprogrammer | 2 dages varighed
På dette modul arbejder vi med fremstilling af grafisk præsentationsmateriale med præsentationsprogrammer, f.eks. til møder, foredrag, salgspræsentationer og informationsskærme.

Efterfølgende kan du anvende værktøjets layoutprincipper på et grundlæggende niveau, og tilrettelægge præsentationen optimalt i forhold til formålet.

Modul 3 Projektledelse | 3 dages varighed
I lederrollen er projektledelse et must, uanset om du selv skal sidde for bordenden af projekter eller du skal lede projektledere.

Udover at definere roller i projektet, arbejder vi med fastlæggelse kompetencer og ansvarsområder i tilknytning til projektets ledelse, faser og mål. Efter dette modul kan du anvende relevante projektstyringsværktøjer, definere, organisere og planlægge projekter, hvor der naturligvis er taget højde for projektets interessenter, risici og øvrige kritiske faktorer.

Modul 4 Forankring af en LEAN kultur i produktionen | 3 dages varighed
På dette modul får du indblik i forskellige problemløsningsmodeller, som du efterfølgende kan implementere i din afdeling og dermed – i samarbejde med dine medarbejdere – udarbejde løsningsforslag. - Herefter vil I have fælles fokus på optimering af jeres processer i hverdagen. – Din vigtigste opgave er, at gå foran. Du skal kunne motivere og guide dine medarbejdere i processen med forankring af LEAN kultur i din virksomhed.

Modul 5 Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed | 2 dages varighed
Bæredygtig ledelse kommer du ikke udenom! - Bæredygtighed er i fokus og din opgave er bl.a. at sikre at dine medarbejdere har indsigt i virksomhedens fokusområder i jeres grønne omstilling.

Din ledelsesopgave er at give redskaber og kompetencer, samt motivere medarbejderne til at se på egne opgaver med bæredygtige briller, således at de kan bidrage til virksomhedens grønne omstilling – og være med til at udvikle en bæredygtig virksomhedskultur.

Målet er at øge kunde- og medarbejdertilfredshed, samt understøtte en bæredygtig forretningsudvikling.

Modul 6: Lederens rekrutteringsværktøjer | 2 dages varighed
Uanset om du har en stor HR-afdeling i ryggen eller ej, har du brug for at have indblik i hvad du skal være opmærksom på, når du har brug for at tiltrække og rekruttere nye medarbejdere til din afdeling.

På modulet arbejder vi med hele processen fra kortlægning af manglende kompetencer i afdelingen til du har en ny medarbejder, der er fuldt befaren i jobbet.

Kontraktudarbejdelse er ikke en del af pensum.

Deltagelse på modulerne eller hele uddannelsen, kræver ikke forudgående deltagelse på GLU 1 eller GLU 2.

Fag på uddannelsen

  • 44396 Præsentationsteknik
  • 44373 Anvendelse af præsentationsprogrammer
  • 49445 Projektledelse 
  • 49614 Forankring af LEAN kultur 
  • 45251 Bæredygtig ledelse 
  • 40653 Lederens rekrutteringsværktøjer

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til en bred vifte af deltagere, der søger en praktisk og dynamisk lederuddannelse med fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

Uanset om du er en kommende, ny eller erfaren leder, er der altid et behov for at udvikle sig og opnå nye indsigter. Ledelse er en dynamisk disciplin, der konstant udvikler sig og tilpasser sig skiftende krav og udfordringer. Med vores program sætter vi også særlig fokus på de vigtige aspekter af grøn omstilling og bæredygtighed, som er afgørende for moderne lederskab.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en prøve, der bygger bro mellem teori og praktisk arbejde. Du vil efterfølgende modtage et bevis på dine nye kompetencer.

Pris

Pris, AMUs målgruppe: kr. 2.538,00

Pris, uden for AMU's målgruppe: kr. 9.527,45

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om GLU 3: Den grundlæggende lederuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
U/NORD
Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

U/NORD - Din vej videre

U/NORD Kursuscenter er Nordsjællands største udbyder af uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for arbejdsmarkedsuddannelser. De er godkendt til at udbyde over 500 kompetencegivende kurser og uddannelser inden for områder som LEDELSE, LEAN, TRANSPORT, MEDICO, IT, REGNSKAB, ADMINISTRATION, SALG, HR, REDDER, RENGØRING,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret