Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forebyggelse af stress

U/NORD
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
2 dage
Deltid
Startdatoer
Hillerød
04-02-2021  
04-03-2021  
30-08-2021  
Lyngby
15-04-2021  
10-05-2021  
28-10-2021  

Kursusbeskrivelse

Forebyggelse af stress

Forebyggelse af stress

Vær opmærksom på symptomerne på stress, så du kan forebygge stress på arbejdspladsen. Du lærer at vejlede virksomhedens ledelse, personaleansvarlige og/eller virksomhedens miljøansvarlige, i anvendelsen af procedurer og værktøjer, der kan være med til at forebygge stress på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være instruktion i aflæsning af signaler på stress, trivselsundersøgelser og jobbeskrivelser. På uddannelsen lærer du at bidrage til udarbejdelsen af en stresspolitik.

Målgruppe

Uddannelsen Forebyggelse af stress henviser sig bl.a. til administrative medarbejdere, der typisk arbejder med HR-opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.

Eksamen og diplom

Med Forebyggelse af stress vil du kunne opnå et AMU kompetencegivende bevis, såfremt at du består den prøve, der ligger på kursets sidste dag.

Består du ikke, vil der være mulighed for at få tilsendt et deltagerbevis

Pris

Prisen for uddannelsen Forebyggelse af stress er henholdsvis: AMUs målgruppe:  252,00 kroner, og uden for AMU's målgruppe: 1.193,50 kroner.

Om udbyderen

U/NORD

U/NORD - Din vej videre

U/NORD er en uddannelsesinstitution med mere end 600 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, kurser og efteruddannelser samt merkantile og tekniske erhvervsuddannelser....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

U/NORD

Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

Telefon: 48290000


Få information

Udfyld formularen for mere information om Forebyggelse af stress

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: