AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Gaffelstabler certifikatkursus A

U/NORD, i Hillerød
Længde
5 dage
Pris
670 - 1.040 DKK ekskl. moms
Næste startdato
17 juni, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Pris
670 - 1.040 DKK ekskl. moms
Næste startdato
17 juni, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

17 juni, 2024

  • Holdundervisning
  • Hillerød

Kursusbeskrivelse

Gaffelstabler

Gaffelstabler certifikatkursus A, 5 dage

Certifikatuddannelse - Lær at føre og betjene selvkørende gaffelstablere

Du lærer at føre og betjene minimum fire forskellige typer selvkørende gaffelstablere med forskellig opbygning og udstyr efter gældende sikkerhedsbestemmelser ved transport af varierede godstyper i reolgange, snævre rum og lagerhaller i overensstemmelse med færdselslovens krav. 

Uddannelsen indeholder de emner, der er nødvendige for at du kan tilegne dig de kvalifikationer, som kræves i Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser (BEK 1088 af 28/11/2011) for at føre og betjene gaffelstablere. 

Uddannelsen omfatter certifikatprøve, der aflægges i henhold nævnte bekendtgørelse som fastlagt i censorvejledningen for denne certifikattype. 

Indhold

Du kan:

  • Foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskelligt gods i forskellige højder i forskellige reoltyper i container og på lad, samt udføre blokstabling - herunder vælge egnet løfteudstyr og lastbærer.
  • Udføre de eftersyn, som gaffelstabler føreren er ansvarlig for, og har ligeledes viden om, hvor ofte gaffelstableren skal efterses og vedligeholdes.
  • Anvende leverandørens brugsanvisning i det daglige arbejde med gaffelstabler i forhold til at opnå kendskab til den/de konkrete maskine(r), der anvendes.
  • Anvende din viden om risici forbundet med at arbejde med gaffelstablere, herunder gaffelstablerens opbygning og sikkerhedsanordninger samt den beregnede anvendelse og anvendelsesbegrænsninger af de forskellige maskintyper.
  • Aflæse forskellige typer belastningsdiagrammer på en sikker og forsvarlig måde, herunder vurdere byrdens vægt og tyngdepunktets placering samt vide om byrden ligger stabilt, inden der løftes.
  • Arbejde aktivt med eget arbejdsmiljø/ergonomi, elementær brandbekæmpelse og førstehjælp i forbindelse med at føre og betjene gaffelstablere.

Målgruppe

Du skal være fyldt 18 år og kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Eksamen og diplom

Uddannelsesbevis udstedes til de deltagere som har bestået certifikatprøven, og har gennemført den øvrige del af uddannelsen med tilfredsstillende resultat.

Certifikatprøven aflægges i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser og fastlagt i censorvejledningen for denne certifikattype. 

Pris

Pris, AMUs målgruppe: kr. 1.040,00

Pris, uden for AMU's målgruppe: kr. 4.984,25

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Gaffelstabler certifikatkursus A
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
U/NORD
Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

U/NORD - Din vej videre

U/NORD Kursuscenter er Nordsjællands største udbyder af uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for arbejdsmarkedsuddannelser. De er godkendt til at udbyde over 500 kompetencegivende kurser og uddannelser inden for områder som LEDELSE, LEAN, TRANSPORT, MEDICO, IT, REGNSKAB, ADMINISTRATION, SALG, HR, REDDER, RENGØRING,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret