Den svære samtale

U/NORD, i Hillerød
Længde
3 dage
Pris
624 - 3.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
26 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 dage
Pris
624 - 3.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
26 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

26 september, 2024

 • Holdundervisning
 • Hillerød

Kursusbeskrivelse

Den svære samtale

Den svære samtale

Lederens udfordrende samtaler / Den svære samtale 

Håndtering af udfordrende samtaler kan være en kompleks opgave, især når følelser er involveret. Vores kursus er designet til at ruste dig med de nødvendige færdigheder og indsigt til at håndtere sådanne situationer med selvsikkerhed og professionalisme.
Hvad kan du forvente:

 • Fastlæggelse af formål og indhold:
  Vi dykker ned i de forskellige typer af personalesamtaler. Du lærer hvordan du klart kan fastlægge formålet og indholdet for at sikre effektive samtaler.
 • Forberedelse er nøglen:
  Vi vil udruste dig med redskaber til at forberede dig grundigt til samtalen, herunder at forstå mandatet og navigere gennem juridiske aspekter.
 • Interview- og spørgeteknik:
  Vi introducerer relevant interview- og spørgeteknik for at sikre, at du kan lede samtalen på en konstruktiv måde og opnå de ønskede resultater.
 • "En samtale – to vindere":
  Vi fokuserer på at skabe en positiv og konstruktiv atmosfære, hvor både leder og medarbejder føler sig hørt og forstået, og hvor løsninger findes i fællesskab.

Vi bygger på grundlæggende kommunikation, samtale- og spørgeteknik, og vi udforsker begreber som bias og mindset for at forbedre dine evner som leder.

Kurset imødekommer de udfordringer, du specifikt oplever i din lederrolle. Dette sikrer, at du får praktisk og relevant træning, som du kan implementere direkte i din daglige praksis.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til personer, der står over for udfordrende samtaler og søger redskaber til at håndtere dem professionelt og hensigtsmæssigt. Der kan være forskellige grunde til at indlede sådanne samtaler, herunder afskedigelser, samarbejdsvanskeligheder, alvorlig sygdom, fravær, utilstrækkelig præstation, og meget mere. Du kan være en leder, projektleder, HR-medarbejder, tillidsrepræsentant, bisidder eller på anden måde være involveret i direkte dialog med personer, der står i en vanskelig situation eller konflikt.

Pris

Pris, AMUs målgruppe:kr. 624,00Pris, uden for AMU's målgruppe:kr. 1.869,85

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Den svære samtale
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
U/NORD
Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

U/NORD - Din vej videre

U/NORD Kursuscenter er Nordsjællands største udbyder af uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for arbejdsmarkedsuddannelser. De er godkendt til at udbyde over 500 kompetencegivende kurser og uddannelser inden for områder som LEDELSE, LEAN, TRANSPORT, MEDICO, IT, REGNSKAB, ADMINISTRATION, SALG, HR, REDDER, RENGØRING,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret