Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificering i MBTI® Trin I

ArbejdsmiljøCentret Human House
Startdatoer
Søborg
03-11-2021 08:00  (Dansk)
33.900 DKK
10-01-2022 08:00  (Dansk)
33.900 DKK
04-04-2022 08:00  (Dansk)
33.900 DKK
29-08-2022 08:00  (Dansk)
33.900 DKK
21-11-2022 08:00  (Dansk)
33.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Certificering i MBTI® Trin I | Human House

MBTI® (The Myers-Briggs Type Indicator) er verdens mest udbredte personlighedsværktøj, som i mere end 70 år er blevet brugt over hele kloden og derfor nu er oversat til ikke mindre end 20 sprog. Udover at være et værktøj til personlig udvikling i såvel erhvervslivet som i privatlivet, kan MBTI® anvendes på en række områder som for eksempel coaching, kommunikation, konflikthåndtering, ledelse og særligt teamudvikling og -samarbejde. Omdrejningspunktet er, at alle mennesker er unikke og derfor besidder forskellige potentialer, og formålet er at anerkende folks forskelligheder og udnytte denne diversitet positivt.

Human House er Danmarks eneste certificeringsinstans i MBTI® og på certificeringskurset i MBTI® Trin I får du et indgående kendskab til MBTI®, værktøjets opbygning, anvendelsesmuligheder og mange potentialer. Som MBTI®-certificeret bliver du kvalificeret til at give individuel feedback og gruppefeedback, og du kan afholde MBTI®-workshops, individuelle sessioner og teamsessioner med fokus på de emner, som du finder relevante for f.eks. din organisation eller i dit arbejde som ekstern konsulent. Med en certificering i MBTI® Trin I har du mulighed for at bygge videre og komme endnu mere i dybden med en certificering i MBTI® Trin II.

Certificeringskurset i MBTI® Trin I afholdes over to moduler: Modul I, der forløber over tre sammenhængende dage og Modul II på to dage, hvor eksamen afvikles på sidstedagen. Der er ca. en måned mellem de to moduler, hvor en praktisk opgave skal løses.

Human House er kompetencecenter for lederudvikling og organisationsudvikling i Human House A/S. Sammen med ArbejdsmiljøCentret – vores kompetencecenter for arbejdsmiljø – arbejder vi med fokus på mennesker i organisationer ud fra overbevisningen om, at velfungerende virksomheder skabes på et grundlag af godt arbejdsmiljø og god ledelse.

Pris

Prisen for certificeringen i MBTI® Trin I er 33.900 kr. ekskl. moms. og inkluderer kursusmaterialer, undervisningsmaterialer til brug efter certificeringen samt forplejning.

Der kan opnås 10 % rabat på den samlede kursuspris i følgende situationer:

I er flere deltagere fra samme organisation, som tilmelder jer samme kursus.

Du tilmelder dig mere end ét kursus hos Human House, f.eks. MBTI® Trin I og MBTI® Trin II

Du tilmelder dig kurset min. seks måneder før kursusstart.

Om udbyderen

ArbejdsmiljøCentrets (AMC) udbyder af en bred vifte kurser og uddannelser vedrørende arbejdsmiljø, sundhed og ledelse. Tag f.eks. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos os, eller find inspiration til dit eller jeres supplerende kurser. Vi udbyder åbne kurser over hele landet og leverer gerne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificering i MBTI® Trin I
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

ArbejdsmiljøCentret Human House

Dynamovej 11, 2. th.
2860 Søborg

Telefon: 87108900


Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificering i MBTI® Trin I

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer