Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virksomhedens grundfortælling – find jeres styrkepositioner og stå skarpere i markedet

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
19-09-2019  
11.499 DKK
21-11-2019  
11.499 DKK

Kursusbeskrivelse

En grundfortælling er jeres virksomheds manifest. Den sætter retning og støtter jeres forretningsstrategi. Den skaber et fundament for alle jeres kommercielle aktiviteter - og fungerer som et målrettet ledelsesværktøj. Grundfortællingen afgørende, hvis I vil arbejde målrettet med jeres virksomheds image, kommunikation og branding.

Hvordan lyder din virksomheds grundfortælling?

I en konkurrencepræget verden, hvor det gælder om at positionere sig, vinde kunder og markedsandele, er det en rigtig god idé at have virksomhedens grundfortælling på plads. Fortællingen er en kort tekst – og det manifest, som beskriver jeres virksomheds værdier, ydelser, visioner samt styrkepositioner. Den er med til at identificere jeres vækstmuligheder og sætte retning. Målet er at få motiveret, engageret og inspireret jeres mange interessenter samt give jer en mulighed for at kommunikere skarpere end nogensinde.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere og projektledere samt personer, der arbejder med forretningsudvikling, kommunikation, markedsføring og branding.

Udbytte

 • Forståelse for hvad en grundfortælling er og hvad den kan bruges til
 • Indføring i interessentfelt og evnen til at skabe ambassadører
 • Konkrete værktøjer og metoder til at skabe egen grundfortælling
 • Træning i at få øje på virksomhedens styrkepositioner
 • Læring omkring retoriske virkemidler
 • Værktøj til aktivering af grundfortællingen i virksomheden

Indhold

Virksomhedens eventyr starter med en god grundfortælling. Den er forudsætningen og fundamentet for al kommunikation - og har til formål at styrke virksomhedens positioneringsevne. Men hvad er en god grundfortælling og hvordan finder man frem til virksomhedens unikke fortælling?

 • Hvad er en grundfortælling?
 • Hvorfor arbejde med en grundfortælling?
 • Virksomhedens omverden og kommunikationsevne
 • Analyse af interessentfelt
 • Anvendelse af grundfortællingen i virksomheden
 • Gennemførsel af proces i forbindelse med at finde virksomhedens grundfortælling
 • Vurdering af styrkepositioner
 • Retoriske virkemidler
 • Eksempler på grundfortællinger

Form

Kurset sætter dig og din virksomheds grundfortælling i centrum. Dagene veksler mellem inspirerende oplæg, konkrete øvelser og vigtige refleksioner. Inden kursusstart skal du gøre dig nogle overvejelser omkring din virksomheds evne til at kommunikere, og dens styrkepositioner og interessentfelt.

Underviser

Mette Dahl Juelner har tidligere arbejdet som marketingchef hos TV 2 og været mediaplanlægger hos OMD A/S. Derudover har hun gennem en årrække rådgivet små- og mellemstore virksomheder i PR og kommunikation. Mette har en Mastergrad i Oplevelsesledelse fra RUC, og hun er en rutineret underviser med særligt fokus på virksomhedens kommercielle potentiale. Hun har specialiseret sig i at skabe grundfortællinger for virksomheder og kommuner.

.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Virksomhedens grundfortælling – find jeres styrkepositioner og stå skarpere i markedet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.