Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i kommunikation og formidling

KEA - Københavns Erhvervsakademi
Varierende længde
Akademiuddannelser
Hellerup, København

Akademiuddannelse i kommunikation og formidling

Bliv en stærk kommunikatør

God kommunikation skaber resultater – både for dig og din organisation

Hvis du interesserer dig for budskaber med gennemslagskraft og effektiv intern såvel som ekstern kommunikation, så kig nærmere på akademiuddannelsen i Kommunikation & Formidling. På uddannelsen får du værktøjer og modeller, der virker både i praksis og på det mere strategiske plan. Derudover kommer du på forkant med den nyeste viden indenfor det kommunikative område.

Du får mulighed for at gå i dybden med kommunikation på skrift, mundtligt, online, på sociale medier og på tværs af kulturelle grænser, ligesom du kan styrke dine kompetencer indenfor præsentationsteknik og fundraising.

Dit udbytte

Uddannelsen klæder dig som medarbejder på til at analysere, planlægge og gennemføre større kommunikationsopgaver samt gør dig i stand til selvstændigt og professionelt at håndtere skriftlige, mundtlige og digitale kommunikationsopgaver.


Indhold

Du vil med en fuld akademiuddannelse i Kommunikation & Formidling få redskaberne til at imødekomme fremtidens behov indenfor:

  • Udviklingsorienterede og tværfaglige kommunikationsopgaver
  • Forskellige formidlingsformer – analogt som digitalt
  • Analyse af og forståelse for forskellige målgrupper
  • Formidling af problemstillinger og løsningsmuligheder – internt såvel som eksternt

Akademiuddannelsen i Kommunikation & Formidling er modulopdelt. Samlet set består den af 60 ECTS-point og omfatter:

  • To obligatoriske fagmoduler svarende til 20 ECTS
  • Valgfrie moduler (á 5 eller 10 ECTS) svarende til 30 ECTS
  • Et afgangsprojekt svarende til 10 ECTS

Uddannelsen er på deltid, og du kan derfor passe dit arbejde imens du læser. Du bestemmer selv, om du vil tage hele uddannelsen eller kun tage de moduler, du har brug for i dit arbejde.

Vi underviser ud fra en praksisorienteret tilgang, så læringen kan overføres direkte til din virkelighed. Undervisningen tager hensyn til forskellige læringsstile og tilbyder en bred variation af læringstilgange som fx oplæg, diskussioner, cases, opgaver m.v.

Målgruppe

Akademiuddannelsen i Kommunikation & Formidling er for dig, der er interesseret i kommunikation og allerede i større eller mindre målestok løser kommunikationsopgaver i en professionel sammenhæng.

Uddannelsen kvalificerer dig til fremadrettet at kunne arbejde som kommunikationsmedarbejder, webredaktør, selvstændig konsulent, medierådgiver m.m.

Optagelse

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:

  • Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
  • Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. 

Pris

Prisen for akademiuddannelsen i kommunikation og formidling varierer alt efter, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen.

Video

Om udbyderen

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

KEA - Københavns Erhvervsakademi

Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: