Styrk dit selvværd med et kursus i assertion

Brænd igennem

På denne side finder du et udvalg af assertionskurser. Med et kursus i assertion får du værktøjer til at øge din personlige gennemslagskraft og få et bedre selvværd. 
Viser 1-15 af 15
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15
 

Træn din selvtillid med et kursus i assertion

Et assertionskursus har til formål at styrke din selvtillid og dine sociale færdigheder. Du får mulighed for at afprøve dine nye kompetencer i forskellige situationer, tilrettelagt for dig og din udvikling. Igennem forløbet får du styrket din egen selvtillid, og du får de nødvendige værktøjer til at forbedre din gennemslagskraft.

Desuden får du kompetencer, der kan benyttes i mange forskellige sammenhænge såsom konflikthåndtering, ledelse og personlig udvikling. Assertionstræning fokuserer på din personlige udvikling, så du kan skabe bedre resultater for din organisation.

Få styrket din selvtillid og gennemslagskraft med et assertion kursus

Ét kursus - mange værktøjer

Et kursus i assertion gør din kommunikation stærkere og mere klar og overbevisende for alle, der lytter. Du lærer at være klar i mælet og bede om præcis det, du har brug for samt gøre det klart, hvad det er du ikke ønsker. Forløbet giver dig mulighed for at øve dig i at håndtere vanskelige situationer på arbejdspladsen. Her vil der især lægges vægt på konflikthåndtering, hvor du lærer at analysere og løse de opståede konflikter på en ligeværdig måde.

Med assertionstræning bliver du bedre til at modtage feedback fra dine omgivelser såsom ledere og kolleger, og du får gode redskaber til at give feedback til dine kolleger og medarbejdere. Du modtager også god træning i at modstå pres og manipulation således, at din gennemslagskraft kommer mest til udtryk.

Tip: Klik her hvis du leder efter et kursus i personlig udvikling

Når du har afsluttet et assertionskursus, vil du opleve, at du har øget dit selvværd. Du har nu værktøjerne til at melde din mening klart ud på en måde, som ikke krænker eller fornærmer. Du har således befriet dig selv fra dårlig samvittighed, skyld og selvbebrejdelser, som følger med, når man krænker en ven eller kollega. Kurset har udviklet dig og forbedret din kommunikation mærkbart - til glæde for dig og din organisation.

Kan jeg deltage - og hvorfor skal min organisation sende mig afsted?

Et kursus i assertion er for dig, som ønsker at arbejde aktivt med din egen adfærd og tankemønstre. Kurset er meget praktisk baseret, så du skal være klar til at lave øvelser, der kan være grænseoverskridende. Dette gøres for at forberede dig bedst muligt til de situationer, der kan opstå i erhvervslivet. Du skal ønske at udvikle din personlige kommunikation henimod en mere ligeværdig, nærværende og konfliktforebyggende kommunikation.

Din organisation får dig tilbage som en dygtigere kommunikatør. Ved at du har lært at kommunikere assertivt, har du nu et stærkt fundament for at skabe godt samarbejde i din organisation. Deltagerne på et assertion kursus får værktøjerne til at samarbejde med kolleger, som ikke kun skaber effektivitet men øger arbejdsglæden. Din organisation får således det udbytte, at du kommer tilbage og aktivt kan være med til at skabe mere tilfredse, selvsikre og effektive medarbejdere for din organisation. Er du leder, kan du også kigge i vores oversigt over lederkurser.

Assertionskursus - form og emner

Kursets forløb består af teoretiske oplæg, dialog, praktiske øvelser og selvrefleksion. Forløbet giver dig mulighed for at træne ud fra dine egne oplevelser og udfordringer i din hverdag. 

Der findes mange emner på kurser i assertion, herunder:

  • Adfærdsmønstre og kropssprog - hvordan er vores kommunikationsstil?
  • Personlige rettigheder - andres rettigheder
  • Bliv en god lytter - lær at være en aktiv og anerkendende lytter
  • Lær at stå fast, sige fra og sætte grænser
  • Lær at bede om det, du gerne vil have - respektfuldt og ligeværdigt
  • Styrk din evne til at give og modtage kritik og ros
  • Få samtaletenikker og værktøjer til konflikthåndtering


Hvis du ønsker et kursus i konflikthåndtering, kan du klikke her.

For at få mere information om kurset, eller en mere grundig gennemgang af emner og udbytte, så kontakt udbyderen af det kursus, du finder her på siden.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Inspiration til udvikling!

Jeg synes, at I er gode til at skabe en god og tryg stemning og jeg har ikke følt mig tvunget til at ændre mig – men inspireret til at udvikle mig!

Ida Lissau Jacobsen
Børnehjælpsdagen

Læs mere
Spændende og aktuelle kurser

Meget kvalificeret, super inspirerende og dygtig underviser, der formåede at fastholde vores koncentration og involvering.

Nina Marie Larsen
Energistyrelsen

Læs mere
Faglig dygtig og engageret

Grundfos, Karin Nielsen: ”Det var rigtig godt. Underviseren var eminent god til at forklare og svare på vores spørgsmål på en konkret måde. Han var fagligt dygtig og engageret."

Læs mere
Fokus på den enkelte kursist

Dansk Skoleidræt, Rikke Lindskov Simonsen: ”Relevant og brugbart kursus, med en underviser jeg kun har positive ting at sige om; han var god til at tage udgangspunkt i den enkelte kursist og pejle sig frem til, hvad der var vigtigt for lige netop den enkelte deltager.”

Læs mere