Viser 1-20 af 156
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 156
1
2
3
4
...
8

Tag et kommunikationskursus i København

Kommunikation dækker over et bredt emne felt, og paletten af kurser du kan vælge imellem, viser det samme. Du kan nemlig tage et kommunikationskursus i København, inden for lige præcis det emne du finder interessant. Med København som en af de helt store spillere på markedet, inden for efter- og videreuddannelse i kommunikation og medier, er du helt sikker på, at finde et kursus der passer til lige præcis dit niveau og temperament.

Ved at tage et kommunikationskursus i København, udvikler du dine kommunikationsevner, samtidig med at du udvider dit professionelle netværk, og kan tage ny viden og værktøjer med hjem til dit team.

Kommunikationskursus i København

Med et kommunikationskursus i København får du ny viden og værktøjer, du kan tage med hjem til dit team, og implementere med det samme. Du kan både finde brede kurser, der giver der et generelt indblik i feltet, eller du kan finde et kursus med lidt mere fokus, alt efter hvad du behøver.

Men, det er selvfølgelig ikke kun fokus der variere på kurserne du finder, også målgruppen og niveau har noget at sige, i forhold til det kursus du vælger. Både ledere, medarbejdere, HR-ansvarlige og privatpersoner kan drage nytte af uddannelse i kommunikation.

Fælles for de mange tilbud du finder, er at du styrker dine kompetencer med et kommunikationskursus i København, hvad end du vælger et kursus med skriftlig, mundlig, digitalt eller grafisk fokus.

Hvad er kommunikation?

Kommunikationsfeltet er generelt et rigtig bredt felt, hvorfor du også finder kurser, der netop rammer alle facetterne af det, som en kommunikationsmedarbejder skal kunne i dag. Det betyder også, at det kan være svært at sætte helt præcis ord på, hvad kommunikationsfeltet egentlig indeholder.

Som faglighed handler det dog om, hvordan du omgås andre mennesker – enten direkte eller digitalt.

Når du tager et kommunikationskursus i København, vil du uanset branche eller titel blive bedre til at kommunikere, opnå større gennemslagskraft og på andre vis få viden, der gør at dine kommunikationsfærdigheder endnu mere fokuseret.

Dine muligheder for et kommunikationskursus i København

Som skrevet tidligere, er kommunikations et yderst bredt fagfelt, som dækker over mange mindre fagfelter. Derfor finder du også en stor del af forskellige kommunikationskurser i vores kursusoversigt. Hvis du allerede nu ved, hvilken type kommunikationskursus i København du leder efter, kan du finde nogle liste med lidt mere fokuserede kurser herunder.

Under hver af disse underkategorier finder du kurser og uddannelser, der kan give dig ny viden og værktøjer i kommunikationsfeltet.

Mundtlig kommunikation

Med et kursus i mundtlig kommunikation styrker du dine evner til at kommunikere klart og uden misforståelser. Du bliver klædt på til konstruktive dialoger, og der er fokus på både dit eget og andres kommunikation.

Du opnår værktøjer, så du kan navigere og agere i mundtlig kommunikation på en gunstig måde. Ofte vil du finde kurser der tager udgangspunkt i den ramme, som du sætte op for den gode mundtlige kommunikation, og du vil både arbejde teoretisk og i praksis.

Skriftlig kommunikation

Bliv klædt på til at varetage skriftlige kommunikationsopgaver med en skarp pen. Med et kursus i skriftlig kommunikation vil du opnå viden om hvordan du analysere, planlægger og skriver.

Med et kursus får du både relevante begreber, metoder og modeller du kan tage med hjem, og implementere med det samme. Men der vil også være en lang række kurser hvor du vil arbejde med dit skriftlige niveau i praksis.

PR/mediehåndtering

Arbejder du med, eller drømmer du om at arbejde med PR, så kan et kursus være rigtig godt givet ud. Du finder både mere strategiske PR kurser, og kurser af en mere praksis art.

Du bliver bedre til at arbejde professionelt med PR, og på et strategisk kursus vil du fx lære teoretiske og begrebsmæssige teorier, der hjælper dig til at lægge rammer, udvikle og formulere strategier.

Kommunikations i praksis

Med et praktisk kursus i kommunikation får du redskaber og metoder til at arbejde med kommunikation i praksis. Det kan fx være hvordan du segmentere dine målgrupper, planlægger din kommunikation, vælger medier, vinkel og budskab.

Digital Kommunikation

De digitale medier fylder mere og mere i vores samfund, hvorfor du også finder en lang række uddannelser på området. Det er det sted mange mennesker går hen for at finde informationer, foretage køb af produkter og services, og at arbejde med digitale medier, betyder at man arbejder inden for en lang række felter som fx

  • Hjemmesider/Intranet
  • Nyhedsbreve
  • Sociale medier
  • Video & podcast
Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen