Find dit kursus eller uddannelse i fundraising

Gør en forskel

Ser du med, når "Danmarks Indsamling" ruller over skærmen lørdag aften? Arbejder du som frivillig? Brænder du for at gøre en forskel? Eller har du blot fået en god ide til et velgørende projekt? 
Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Fundraising på et strategisk, taktisk og praktisk niveau

Fundraising går i alt sin enkelthed ud på at rejse penge eller lignende til et bestemt formål. Det kan lyde simpelt, men der foreligger et stort bagvedliggende arbejde i forhold til ansøgning, planlægning og udførelse af den pågældende fundraising eller event. 

Med kurser og uddannelser i fundraising får du indsigt i, hvad disse steps indebærer, og hvordan du praktisk og strategisk kan arbejde med fundraising, eventplanlægning og indsamlingskampagner. Du får indblik i de mange muligheder for tilskud til dine projekter og ideer, og du kan modtage vejledning i at formulere og præsentere dine ansøgninger, så du har det bedste udgangspunkt. 

Tidligere handlede fundraising i høj grad om at indsamle penge på gaden eller ved at opsøge mennesker i fysisk forstand. I dag er online fundraising og indsamling gennem tv, radio og digitale medier udbredt i højere grad. Med denne udvikling føler også nye spilleregler, som du vil blive introduceret for på kurser og uddannelser inden for fundraising. 

Fundraising

Mit udbytte 

På kurser og uddannelser inden for fundraising vil du lære om det bagvedliggende arbejde i forhold til planlægning og udførelse af et fundraisingevent eller indsamlingskampagne.

Du kan blandt andet få indblik i følgende områder: 

  • Screening af projektidéer
  • Projektplanlægning, herunder målsætninger og målgruppeanalyse
  • Værktøjer til idé- og konceptudvikling
  • Opstilling af budget og finansieringsplaner
  • Støtteordninger og adgang til databaser inden for området
  • Ansøgningsteknikker og introduktion til fundingorganer

Kurserne har til formål at give dig en bred introduktion til det praktiske og strategiske arbejde med fundraising, så du kan varetage planlægning, udførelse og evaluering af indsamlingskampagner.

Fundraising

Deltagerprofil

Vi har et bredt udvalg af kurser og uddannelser inden for fundraising - både for dig, der beskæftiger dig med fundraising på et frivilligt og professionelt plan. 

Vi har både kortere forløb i form af kurser, der helt konkret beskæftiger sig med fundraising. Disse kurser henvender sig til dig, der arbejder med fundraising i Danmark eller EU, eller som skal i gang med det. 

Derudover udbyder vi videre- og efteruddannelser inden for event-management, strategisk kommunikation og oplevelsesledelse. Uddannelserne varer op mod 2-3 år og henvender sig til dig, der ønsker en uddannelse inden for et af ovenstående områder. 

Praktisk information

Som udgangspunkt vil de fleste uddannelser og kurser i fundraising være deltagerbetalt. Det betyder, at du eller din arbejdsplads skal betale for din arbejdsplads. 

På nogle uddannelser vil der dog være mulighed for at søge SU eller tilskud. Du kan læse mere om de specifikke regler under den enkelte uddannelse- eller kursusbeskrivelse. 

Lyder et kursus i fundraising som noget for dig? Så vil en uddannelse inden for Event-management måske også vække din interesse. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen