Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Intelligent Opmærksomhed Camp

SalgsPiloterne
4 dage
Dansk
Kursus
Vejle
Startdato: 15-11-2021 08:30 - Vejle
25.000 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Intelligent Opmærksomhed Camp

Hos SalgsPiloternes søstervirksomhed MenneskeKenderen får du 4 intense dage på Intelligent Opmærksomhed Camp, hvor du får værktøjer og metoder til at udvikle din intelligente opmærksomhed og får dit fulde menneskekender-potentiale frem.

Intelligent Opmærksomhed er:

 • Igennem opmærksomhed at forstå, indse og begribe egne og andres følelser, adfærd og handlinger, samt at kunne årsagsefterforske effektivt på disse
 • Resultatet af intelligent opmærksomhed skal være at kunne fastholde egen lykke og give andre friheden til, ad egne veje, at blive intelligent opmærksomme på deres følelser, adfærd og handlinger
 • Intelligent opmærksomhed i højeste potens er at kunne gennemskue, forebygge, håndtere og melde sig ud af følelsesmæssige dramatiske optrin og være i balance med sig selv og omverdenen

Kursets indhold og dit udbytte

Under kurset bliver du i stand til: 

 • Du bliver introduceret for metoderne, du så i tv-serien “Lie to me”. Du træner i at spotte mikromimik og dine evner til at efterforske følelser i ansigt, krop og stemmen.

 • Du opdager, hvad følelsernes intelligens er, hvordan du udvikler den og bruger den i din interaktion med verden. Dit vigtigste værktøj er din opmærksomhed på egne følelser.

 • Du bliver en del af en eksklusiv gruppe af deltagere. Sammen går I på opdagelse i Stephen Karpmans dramatrekant: offer, redder og bøddel-roller og opdager, hvad jeres primære dramarolle er. Du får de mentale værktøjer til at gøre dig fri af rollerne og træde ind i værentilstanden.

 • Alt bliver sat sammen med dybdepsykologi, neurovidenskab og empirisk, psyklogisk viden om menneskelig adfærd - for at aktivere din indre MenneskeKender og sætte dig i stand til langt bedre at fornemme situationer og mennesker. Undervisningen

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at blive en bedre menneskekender gennem øget selvindsigt og menneskeindsigt. Du har fokus på trivsel for både dine medmennesker og dig selv, da du ønsker at gennemskue, forebygge, håndtere og melde dig ud af følelsesmæssige dramatiske optrin og være i balance med dig selv og omverdenen.

Video

Pris

Kurset koster 25.000 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer: 

 • 3 overnatninger på Hotel Vejlefjord
 • Forplejning
 • Materialer
 • E-læring
 • Gæsteundervisere

Om udbyderen

SalgsPiloterne - salg og selvindsigt

Du får hos SalgsPiloterne en utraditionel tilgang til salg. Nutidens kunder vil hellere vælge til end sælges til. Opdag SalgsPiloternes definition på salg: At sælge er at hjælpe - kunden til et valg.  Sammen med SalgsPiloterne får du indsigt, inspiration og input...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SalgsPiloterne

Rugaardsvej 5
8680 Ry


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer

Jesper Hammer
(4)
Dramatrekanten er vigtig, og det bedste var at lære, hvordan man træder ud af ud af offer/redder/bøddel-rollerne og ind i Væren-tilstanden. Jeg er også blevet skarpere til at spotte andres følelser og kan derfor gå på opdagelse i, hvad der er den egentlige årsag til deres handlinger er.
Jens Boye
(5)
Var helt høj, da jeg kørte hjem!
Frits Lykke
(5)
Det er det bedste kursus, jeg endnu har været på!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Intelligent Opmærksomhed Camp

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 18 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Karsten Madsen, Adminstrerende D...

"Vi havde fra starten af dialogen et meget klart billede af, at SalgsPiloternes tilgang til salg var det rigtige match for os"

Læs mere
Peter Bangsgaard, Markedsdirektø...

"Vi har vækstet i vores samlede distribution med lige godt 90%"

Læs mere
Peter Thomsen, Driftsdirektør - ...

"Tony lærte os i vores salgstræning i 2017 at være langt mere skarpe på effektivt salgsarbejde – og det kan vi tydeligt se den dag i dag"

Læs mere
Thomas Møller Jensen, Market Dir...

"Det har været en kæmpe gave. Hvis man er indstillet på at investere det, der skal til, så er det meget unikt"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: