MBSR - Mindfulness baseret stressreduktion

Lev i nuet. MBSR er originalt udviklet af professor Jon Kabat-Zinn ved Massachusetts hospital 1979. Jon Kabat-Zinn er siden blevet en af hovedkræfterne bag Center for Mindfulness i Massachusetts, USA. MBSR står for Mindfulness-baseret stress reduktion. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-12 af 12
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Er du interesseret i et MBSR kursus?

MIndfulness handler i al sin enkelhed om at være nærværende og til stede. Det er selvfølgelig relevant generelt i livet, men det er også noget vi bliver mere og mere opmærksomme på er effektivt i arbejdslivet.

Det lærer du bl.a. på kurset i MBSR

MBSR er en grunduddannelse i mindfulness-baseret stress terapi. På et MBSR kursus kan du blandt andet få indsigt i og arbejde med: 

 • evnen til at være i nuet
 • din koncentrationsevne og rummelighed
 • accept og grundholdningerne i Mindfulness
 • Mindfulness Meditation og evnen til at rumme tanker, følelser og kropslige sansninger
 • kommunikation og relationel mindfulness
 • hvordan du håndterer stress, smerte, angst, depression og helbredsproblemer
 • at skabe jordforbindelse, integration og kropsbevidsthed

MBSR kursus - bliv klædt på som medarbejder og chef

Med et MBSR kursus er du godt klædt på både som medarbejder og som chef. Du bliver bevidst om dig selv og din evne til at være nu og her til gavn for både dig selv og personer rundt omkring dig. Du vil opleve bedre trivsel for både dig og din virksomhed. Du vil også være i stand til at rumme medarbejdere og kolleger, når der for eksempel opstår konflikter, personlige tab eller andre situationer, der kræver, at du kan være nærværende. 

MBSR kursus

Hvad er MBSR og hvad lærer du på et MBSR kursus?

MBSR - Mindfulness-baseret Stress Reduktion indeholder både yoga, meditation og mindfulness. MBSR kan bruges både personligt og på virksomhedsniveau. Det er typisk et 8-ugers forløb, hvor du fordyber dig og har en hel del praktisk træning i blandt andet mindfulness. 

Mindfulness og meditation er med til at sænke stressniveau og hjælpe med blandt andet at sænke vores blodtryk. MBSR virker utroligt i forhold til personer med kroniske sygdomme og smerter, men gennem tiden er det blevet en integreret del af virksomheders kultur og som forebyggende til at forstå og kunne håndtere situationer. 

MBSR kursus på 8 uger

MBSR er et intensivt mindfulness kursus, der løber over 8-uger, hvor du får undervisning, støtte og inspiration gennem alle otte uger. Du øver os på at rette opmærksomheden mod tanker, følelser og kropslige sansninger med en accepterende, venlig og ikke dømmende holdning.

MBSR er et erfaringsbaseret forløb, der gennem træning af nærvær, opmærksomhed, venlighed og empati gør os bedre til selv at tage ansvar for vores psykiske og fysiske sundhed. 

Glæd dig med et MBSR kursus til:

 • At genoplade energien og at være helt stille indeni
 • At gå i naturen uden at skulle nogen steder hen
 • At sidde i stilhed, uden at skulle tage dig af andre, end dig selv
 • At spise din frokost langsomt og smage på hver en bid
 • At tillade dig selv at gå ned i tempo uden at bekymre dig om hvad du skal

Find dit MBSR kursus ovenfor i vores liste!