Reiki-healer: Indre balance og Personlig Vækst

Pris
1.747 DKK ekskl. moms
Næste startdato
18 videoer, tages hjemmefra Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Kurset afholdes på
Dansk
Pris
1.747 DKK ekskl. moms
Næste startdato
18 videoer, tages hjemmefra Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

18 videoer, tages hjemmefra

 • Online
 • Online
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

Styrk dine medarbejderes evne til at skabe indre balance og velvære med vores Reiki-healer online kursus

Reiki-healing er en kraftfuld og velrenommeret energibehandlingsmetode, der fremmer indre ro og velvære hos både behandlere og modtagere. Vores Reiki-healer online kursus tilbyder din virksomhed en enestående mulighed for at investere i medarbejdernes personlige udvikling og velvære - og det hele sker online!

Indre Power

Gennem vores omfattende Reiki 1 og Reiki 2 online kurser vil dine medarbejdere lære:

 1. Reiki-healingens grundlæggende principper: Kurset dækker de essentielle aspekter af Reiki-healing, herunder historien bag Reiki, energiernes natur og håndpositionsteknikker.

 2. Selvhealing og personlig udvikling: Medarbejderne vil lære at anvende Reiki-healing til at skabe indre balance og styrke deres egen velvære og mentale sundhed - alt i deres eget tempo og bekvemmelighed online.

 3. Professionel healing: Dine medarbejdere vil blive uddannet som professionelle Reiki-healere, og de vil være i stand til at tilbyde denne berigende behandling til kolleger og klienter - og alt sammen fra kontorets trygge omgivelser.

 4. Energiudveksling: Reiki-healer online kurset vil guide medarbejderne i at forstå betydningen af energiudveksling og etablere et harmonisk energiflow - og alt dette er tilgængeligt online, når det passer bedst for dem.

 5. Fjernhealing: Med Reiki 2 vil dine medarbejdere lære fjernhealingsteknikker, der giver dem mulighed for at tilbyde healing på afstand - og alt sammen gennem vores interaktive online platform.

Healing på arbejdspladsen

Ved at vælge vores Reiki-healer online kurser til dine medarbejdere, får din virksomhed følgende fordele:

 • Fleksibilitet: Med online kurserne kan medarbejderne deltage i undervisningen, når det passer bedst ind i deres arbejdsdag, uden at det går på kompromis med deres arbejdsopgaver.

 • Omkostningseffektivitet: Online kurser reducerer behovet for rejsetid og -omkostninger, hvilket resulterer i besparelser for virksomheden.

 • Øget engagement: Medarbejderne vil sætte pris på fleksibiliteten og friheden ved at lære online, hvilket kan øge deres engagement i kurset og virksomheden.

 • Effektiv tidsplanlægning: Online kurser giver medarbejderne mulighed for at indarbejde deres uddannelse i deres daglige rutine uden at forstyrre arbejdsgangen.

Investér i medarbejdernes velvære og personlige udvikling med vores Reiki-healer online kurset. Dette kursus giver dem mulighed for at lære en helbredende praksis, som de kan anvende i deres daglige liv og dele med kolleger og klienter - alt sammen fra komforten af deres eget arbejdsrum.

Målgruppe

Målgruppen for vores Reiki-healer online kurser i forhold til virksomheder omfatter ledere, HR-afdelinger og virksomhedsansatte, der ønsker at styrke medarbejdernes personlige udvikling, indre balance og velvære. Disse kurser er ideelle for virksomheder, der ønsker at investere i medarbejdernes mentale sundhed og trivsel samt skabe et harmonisk og produktivt arbejdsmiljø. Med online tilgængelighed tilbyder kurserne fleksibilitet og bekvemmelighed for medarbejderne, hvilket gør det muligt for dem at opnå Reiki-healingens fordele uden at forstyrre deres arbejdsopgaver. Ved at deltage i vores Reiki-healer online kurser kan medarbejderne tilegne sig en effektiv selvhelbredende praksis og lære værdifulde redskaber til at støtte deres kolleger og klienter, alt sammen fra kontorets trygge omgivelser. Investér i medarbejdernes personlige velvære og udvikling med vores Reiki-healer online kurser og skab en positiv indflydelse på hele virksomheden.

Eksamen og diplom

Der fås diplom efter både Reiki 1 online og Reiki 2 online.

Pris

Online-kurset Reiki 1 grundkursus koster 1747 kr.
Online-kurset Reiki 2 fortsætterkursus koster 3748 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Reiki-healer: Indre balance og Personlig Vækst
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Klinik for Selvhelbredelse

Klinik for Selvhelbredelse tilbyder skræddersyede workshops og kurser til virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes trivsel og produktivitet. Vi tilbyder: Access Bars certificeringskursus: Lær blide teknikker til stresslindring og skabelse af mentalt velvære, som kan bruges internt i virksomheden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Birgit

"At være kanal for Reiki er en helt fantastisk fornemmelse - en kæmpe gave! Tak"

Pernille

"Jeg kan varmt anbefale dit fantastiske kursus til alle der har lyst til at lære om healing. Du er en super dygtig og ikke mindst rolig underviser. Du komplicerer ikke tingene, og forklarer på en måde der er let at forstå"

Lotte

"Det er et super kursus du har sat op, så let og forstå og så dejligt overskueligt"

Inge

”Jeg bruger Reiki dagligt. Et rødt ar er nærmest usynligt nu. Jeg får også en krop, der er som en glad ping-pong-bold”

Anneli

"Det er let at gå til, og man kan ikke gøre noget forkert eller skade noget. Meget betryggende"

Lise

"Det har givet mig ro og føles som en ekstra ven  - jeg bruger det mest i forhold til min egen selv udvikling - en deler gerne til alle der er interesseret"

Sponsoreret