Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ledelse og styring

Add Value - et konsulenthus med speciale i strategi, ledelse, organisation og HR

Siden 2004 har Add Value samarbejdet med store og små private og offentlige organisationer – både i Danmark og internationalt. På vores kontorer i Aarhus, Aalborg og København er vi en række kompetente og erfarne konsulenter, der alle har solid viden at byde ind med.

Vi står for

 • Fremdrift
  Vi er ambitiøse og ønsker med vores processer at skabe konkret udvikling og nye resultater. Den forskel, vi gør, skal kunne mærkes også på operationelt plan i virksomheden. Vi vil i mål og sætter derfor planer, deadlines og målsætninger højt.

 • Ærlighed
  Vi lægger vægt på gennemsigtighed og på, at vores kunder og samarbejdspartnere forstår, hvad, hvorfor og hvordan vi gør. Vi har en holdning og siger ærligt og oprigtigt, hvad vi mener, vil skabe de bedste resultater.

 • Nærvær
  Vi går tæt på mennesker, processer og strukturer – det er sådan, vi løser udfordringer og spotter nye muligheder for udvikling. Det nærværende og autentiske forhold til det enkelte menneske og den konkrete opgave er grundstenen i vores etik.

 • Viden
  Vi har erfaring med det, vi laver, og er altid på forkant med ny viden, nye strømninger og nye idéer. Vi løser opgaver ved at bygge bro mellem vores teoretiske viden og vores praktiske indsigt og stræber efter aktivt at dele vores viden til alles fordel.

Ledelse er et afgørende konkurrenceparameter

En virksomheds konkurrenceevne afhænger i høj grad af dens medarbejdere og dens ledelseskraft – og kvaliteten af jeres ledelse vil påvirke begge dele. Selv den mest velfungerende organisation er utilstrækkelig på sigt, hvis den ikke ledes med de rette kompetencer og et fælles fundament.

Ved at arbejde proaktivt med jeres ledelse og ledelsesgrundlag fjerner I forhindringer på vejen mod jeres mål og fremtidssikrer jeres organisation.

Ledere påvirker vækst og driver ofte virksomhedens udvikling
Ledere skal være loyale over for jeres strategi og fremme idéer, innovation og forandringer.

Det rette lederskab øger trivslen blandt medarbejderne
Passer jeres ledelse til jeres profil, mål og kultur, stiger arbejdsglæden og motivationen blandt medarbejderne.

Bedre ledelse = bedre udnyttelse af kompetencer og bedre resultater
Dygtige ledere forstår at bruge medarbejdernes kompetencer og forbedrer jeres resultater.


Vis alle uddannelser afholdt hos Add Value

Uddannelser

Åben uddannelse
Ledelse og organisation Længde Pris By Gennemsnit
Det personlige lederskab 3 dage 9.995 DKK Flere byer (2)
4,3 (3)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Add Value og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Add Value

Skanderborgvej 213, 2. sal
8260 Viby J

Telefon: +45 70 10 10 44


Evalueringer

Signe Holste
(4)
Et kursus med mange brugbare værktøjer, som jeg kan tage med mig ud i mit job. Der var en rigtig god gruppedynamik på holdet, der gjorde oplevelsen fed, og så var der godt med konkrete cases og øvelser, som man kan overføre direkte til dagligdagen. Det kan anbefales!
Claus Brinks
(4)
”Et godt og inspirerende kursus, som jeg vil anbefale til andre ledere. Særligt personprofiltesten og undervisningen i situationsbestemt ledelse og coaching var lærerig. Jeg vil tage værktøjerne, netværket og mit forbedrede kendskab til mig selv med ud i min hverdag som leder.”
Nicoline Bech
(5)
Det har været meget lærerigt for mig at deltage. Ikke nok med, at jeg har lært visse værktøjer, så er jeg også blevet enormt klog på mig selv og på, hvordan jeg kan tilpasse min kommunikation til modtageren, sådan at budskabet trænger igennem. Jeg fandt undervisningsformen meget inspirerende og levende – kurset får mine varmeste anbefalinger!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Add Value

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,3)
Baseret på 3 evalueringer