Access Bars efteruddannelse: Skab Trivsel hos Klienter, Beboere og Borgere

Klinik for Selvhelbredelse, i Varde (+4 lokationer)
Længde
8 timer
Pris
2.240 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 januar, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
8 timer
Pris
2.240 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 januar, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

19 januar, 2024

  • Holdundervisning
  • Varde
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Styrk dit team med Access Bars - Effektiv efteruddannelse inden for psykisk trivsel

Skab omsorg og velvære på arbejdspladsen med Access Bars efteruddannelse.

Vi tilbyder en unik og transformerende efteruddannelse, der kan styrke dit team og deres evne til at støtte og give omsorg mennesker med psykiske udfordringer - som Access Bars udøvere!

Access Bars er en blid og effektiv teknik, der arbejder med 32 punkter på hovedet for at skabe en dyb afslapning og frigøre mentale og følelsesmæssige blokeringer. Ved at deltage i vores kursus, vil dine medarbejdere lære teknikken og blive certificeret som Access Bars udøvere på blot 1 dag.

Psykisk trivsel Access Bars

Som Access Bars udøvere vil dit team have mulighed for at tilbyde denne berigende og beroligende teknik som en del af jeres omsorg og pleje til mennesker med psykiske udfordringer. Access Bars kan hjælpe med at reducere stress, tankemylder, angst og depression, hvilket skaber større trivsel og velvære for de mennesker, I arbejder med.

Gennem denne efteruddannelse vil dit team modtage en omfattende undervisning og et officielt diplom som Access Bars udøver. Denne viden vil styrke deres evner som praktikere og give dem en ekstra ressource til at hjælpe mennesker med psykiske udfordringer på en dybere måde.

Giv dit team mulighed for at tage del i denne berigende efteruddannelse og styrk jeres evne til at skabe omsorg, velvære og positive forandringer for mennesker med psykiske udfordringer med Access Bars!

Målgruppe

Vores Access Bars efteruddannelse henvender sig specifikt til virksomheder og organisationer, der arbejder med mennesker med psykiske udfordringer, såsom klienter, beboere og borgere.

Kurset er ideelt for medarbejdere og praktikere, der ønsker at styrke deres evne til at tilbyde alternative teknikker og skabe velvære for deres klienter. Det er også velegnet til ledere, der ønsker at implementere helhedsorienterede tilgange til trivsel og mental sundhed.

Eksamen og diplom

Deltagerne får diplom som Access Bars Practitioner

Pris

2240 kr. exkl. moms pr. deltager

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Access Bars efteruddannelse: Skab Trivsel hos Klienter, Beboere og Borgere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Klinik for Selvhelbredelse

Klinik for Selvhelbredelse tilbyder skræddersyede workshops og kurser til virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes trivsel og produktivitet. Vi tilbyder: Access Bars certificeringskursus: Lær blide teknikker til stresslindring og skabelse af mentalt velvære, som kan bruges internt i virksomheden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret