Mental og fysisk sundhed i balance

Commitment Lab
4 dage
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Masterclass: Mental og fysisk sundhed i balance

Opnå mental sundhed og autentisk nærvær i hverdagen med ro og overskud til at være nærværende som menneske, som kollega og som leder.

Mental og fysisk sundhed styrker dine relationer

Tanker kan ændres med tænkning og refleksion. Når vi ændrer vores tanker, ændrer vi vores adfærd, vores følelser og vores energi. At bevare mental sundhed fuldbyrdes ved at være sig sit åndedræt bevidst.
Når både vores mentale og fysiske sundhed er i balance, da er det muligt at styre vores indre oplevelser og ro, som vil muliggøre at tage ejerskab for kvaliteten af vores relationer og interaktioner med overskud til at være nærværende som menneske.

Dit udbytte af denne masterclass

Du får forskningsbaseret og praksisorienteret viden og metoder til, på et reflekteret grundlag, at formidle dine budskaber så de understøtter din personlighed og harmonerer med dine værdier. Derudover er dit udbytte blandt andet:

  • Metoder til at erkende, hvem du er, hvad du ønsker, og hvordan du udtrykker dig
  • At navigere med Væredygtig selvledelse® med mulighed for at opleve større livstiltro og arbejdsglæde, mere autenticitet og forhøjet livsmening
  • Bringe dig selv og andre i en optimal mental præstationstilstand
  • At være proaktiv medskaber af stemning, klima, relationer og samtaleemner
  • At tilgå konflikter som gaver, der skærper personligt, fagligt, relationelt og organisatorisk
  • At lære at gøre hver dag gældende og erfarer at være i levende live. Ikke fordi alt vil lykkes, men fordi du indefra-og-ud gør dit bedste, og hermed forærer dig selv (og andre) at kunne regne med og stole på dig

Du lærer tilmed at handle med mere ydmyghed, omtanke og autenticitet, som netop afgørende for graden af tillid, respekt og commitment relationelt, fagligt og organisatorisk. Dette kan du effektivt bruge i dit relationelle og professionelle virke.

Indhold på masterclass

Dag 1: Dit personlige lederskab

Dag 2: At bevæge hjerter og forpligte ejerskab

Dag 3: At skabe momentum af mening i arbejdsfællesskabet

Dag 4: Løfterige relationer og frugtbare samarbejder

Målgruppe

Denne 4 dages Masterclass i Mental og fysisk sundhed i balance henvender sig til dig, der ønsker, at dit personlige og professionelle daglige virke er meningsfuldt og i udvikling, og at fremstå autentisk nærværende i dine relationer og samarbejder.

Masterclassen er værdifuld for dig, der er leder med personaleansvar, og som skal lede samskabelse og commitment. Masterclassen er værdifuld for dig, der har behov for at facilitere motivation, ejerskab og positiv forpligtelse i samarbejde med kollegaer, borgere, patienter og/eller kunder. Lige som forløbet vil være udbytterigt for dig, der arbejder med projektledelse, HR, coaching, er vejleder eller har en rådgivende, medierende, faciliterende eller coachende funktion.

Pris

Prisen for Masterclass i Mental og fysisk sundhed i balance pr. deltager, åbne hold, er 11.995 kroner ekskl. Moms.

Prisen er inklusiv forplejning, materiale handout, artikler, skriftlige forudgående behovs- og forventningsstemninger, dagsevalueringer og mulighed for at ringe for sparring til underviser Tine Nyholm. Hele beløbet er afdragsberettiget for virksomheder og dig med eget cvr. Nr. Forplejning består at morgenkaffe/the, croissant og frugt. Frokost eksempelvis sandwich eller lignede med kildevand til. Eftermiddagskaffe/the med eksempelvis kage eller frugt.   

Pris til virksomheder og organisationer (interne hold) aftales i samråd med den enkelte værtsvirksomhed alt efter, hvilket skræddersyet forløb der ønskes.

Hvorfor vælge Commitment Lab?

Undervisere der er faglige eksperter og professionelle praktikere

Statsgodkendt certificering og ECTS-point

Kurser der kobler teori og praksis, erhvervsrettet og anvendelsesorienteret

Om udbyderen

Commitment Lab

Vækst gennem mental sundhed og strategisk commitment - udvikling, opkvalificering og konkurrencedygtighed. Commitment Lab er en erhvervspsykologisk konsulentvirksomhed med speciale i udvikling, HR, ledelse, strategi & organisation. I en tid, der kræver stadig forandringsparathed og konkurrencedygtighed, sætter Commitment Lab en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mental og fysisk sundhed i balance
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Commitment Lab

Stentoften 14
3140 Ålsgårde

Telefon: 31170917

Få information

Udfyld formularen for mere information om Mental og fysisk sundhed i balance

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer