Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: Resultatorienteret coaching

Teknologisk Institut
Startdatoer
Fjernundervisning
10-09-2020  
0 DKK
09-03-2021  
0 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Gør som over 300 andre og deltag på vores webinar om uddannelsen 'Resultatorienteret coaching'. Du får en times viden, værktøj, tips og tricks til at skabe resultater gennem en coachende samtale.

Udbytte

  • Information om uddannelsen "Resultatorienteret coaching"
  • Viden om resultatorienteret coaching
  • Et simpelt værktøj
  • 3 tips og tricks til at blive en bedre samtalepartner

Sted

Du deltager online via din computer, tablet eller smartphone

Pris

Deltagelse 0 kr.

Undervisere

Ebbe Lavendt er autoriseret erhvervspsykolog og stifter af Selskab for Evidensbaseret Coaching (SEBC) under Dansk Psykolog Forening. Han har som den eneste danske psykolog gennemført uddannelsen Master of Applied Positive Psychology ved University of Pennsylvania. I kraft sit igangværende forskningsprojekt om positiv psykologi og coaching er han en af verden førende eksperter på netop det område.

Charlotte Juul er en af landets mest dynamiske undervisere. Hendes kendetegn er stor deltagerinvolvering og direkte kommunikation - baseret på et solidt fagligt fundament. Hun er kendt for rent faktisk at skabe forandringer, hvor medarbejdere skal gøre noget andet, end de plejer. Charlotte har holdt foredrag og kurser for alt fra børnehaver til ledelserne i nogle af landets største virksomheder.

Uddannelse: Resultatorienteret coaching

Webinaret er en kort forsmag på uddannelsen "Resultatorienteret coaching". Læs mere om forløbet “Resultatorienteret coaching” her.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Webinar: Resultatorienteret coaching

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: