Filtrer efter
Coaching
Uddannelsestype
Århus
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 26
1
2
Annoncer

Andre steder

Reportager indenfor Coaching

Leder du efter coach uddannelse i Århus?

Coaching er et bredt anvendt begreb, som ofte bliver set som en neutral samtale, hvor coachen ikke er rådgivende, men nærmere ligger op til refleksioner fra personen de sidder overfor. Hvis du vælger en uddannelse i coaching får du værktøjer til at facilitere den reflekterede samtale, og metoder til at skabe personlig indsigt. I Århus finder du coach uddannelser og kurser med fokus på både teams, ledelse, stress, sundhed eller psykologi.

Hvad er coaching?

Coaching er en samtaleform, der er med til at afdække hvorfor man ikke opnår sine mål, hvad det reelt er man ønsker, og hvad der skal til for at opnå lige præcis de mål. Som udgangspunkt har man som coachee (personer der går til coach) selv svaret. Det er dog coachens ansvar at spore sig ind på, hvad det er coacheen faktisk ønsker, ved at stille de rette spørgsmål.

Coaching er en effektiv metode, der kan være med til, ikke bare at definere et mål, men også at nå det. Coaching kan bruges af både enkeltpersoner, teams og virksomheder, der ønsker at overkomme specifikke udfordringer.

Ved at nedbryde negative tankemønstre, og gøre dem til positive og motiverende handlinger, kan coaching være med til at skabe klarhed og forandring. Med en uddannelse i coaching opnår du en række teknikker, værktøjer og metoder, der skal hjælpe dig med at stille de rette spørgsmål til dine coachees.

Dine muligheder for en coaching uddannelse i Århus

Der findes kurser i coaching indenfor mange forskellige grupper. Fælles for alle uddannelser er, at de sætter fokus på teknikker du kan bruge som coach. Hvad end du ønsker at blive certificeret coach, gerne vil udvikle dit fagområde indenfor psykologi eller psykoterapi eller ønsker at opgradere dine færdigheder som leder, så kan du finde uddannelsen i Århus.

Du behøver ingen forudgående viden, for at blive coach. Uddannelserne er ofte møntet på flere forskellige typer, lige fra ledere til offentlige ansatte, mediefolk og pædagoger. Du har mulighed for at finde en coaching uddannelser der giver mening, for lige netop det du har brug for.

På en coach uddannelse kan du blandt andet uddanne med specifik fokus på:

  • Ledelse
  • Psykologi
  • Sundhed
  • Stress

Alt efter om du ønsker at bruge en coaching uddannelse i forbindelse med dit arbejde, eller om du ønsker at blive coach med egen virksomhed, findes der forskellige kurser. Nogle er ét kursus, andre flere moduler, igen er der helt andre som har et certifikat som en del af uddannelsen.

Tip: Læs flere råd om, hvilken type coaching uddannelse du bør tage.