Den professionelle samtale: bliv skarp på coaching, konflikthåndtering, feedback og facilitering

Svanholm Coaching, Landsdækkende
Længde
4 dage
Pris
18.200 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
4 dage
Pris
18.200 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Den professionelle samtale: bliv skarp på coaching, konflikthåndtering, feedback og facilitering

Internat med fordybelse og virksomme værktøjer til den professionelle samtale: 

Vil du gerne navigere bedre i de vanskelige samtaler? Vil du heller forebygge konflikter og manglende deltagelse end at brandslukke? Er du nysgerrig på de effektive værktøjer i coaching? Har du lyst til at skrue arbejdsglæden i vejret og give dine medarbejdere/kollegaer feedback? Og syntes du, at det kunne være være cool at kunne faciliterer nogle gode processer?

Så skal du med på dette intensive forløb, hvor vi arbejder med alle faccetter af den professionelle samtale og den gode proces. Du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker – samt filosofien – bag coaching, feedback, konflikthåndtering og procesfacilitering.

Dit udbytte 

Vi vil arbejde meget praksisnært, så vi veksler mellem oplæg og øvelser. I vil få masser af individuel feedback, da det er et lille eksklusivt hold, hvor vi også tager udgangspunkt i jeres egne cases.

Når du kommer hjem vil du være rustet til at gennemføre vanskelige samtaler på et højt niveau og med ro i maven.

Kursets forløb

Vi lægger ud med tre dages internat ved Holbæk Havn (9-10-11. september 2019) og følger op med eftermiddag i København (24. oktober 2019), undervejs trænes der med egne målsætninger. Derudover får du en personlig coaching, som aftales individuelt.

Kun otte pladser – så tænk ikke for længe.

Efterfølgende vil holdet få mulighed for at blive en del af et netværk med fokus på den professionelle samtale.

Målgruppe: Alle, der arbejder med den professionelle samtale - det kan være du er afdelingsleder, projektleder eller HR-medarbejder.

Du er meget velkommen til at ringe og høre mere.

NB: Du har også mulighed for at købe dette kursus som et lukket arrangement fx til din ledergruppe eller en kollegagruppe.

Underviser

Gitte Svanholm er journalist, forfatter, ICC-certificeret coach & teamcoach og har en master i organisationspsykologi. Tidligere journalist på Politiken, HR-partner i Novo Nordisk, driver nu selvstændig kursus- og konsulentvirksomhed med ’Svanholm Coaching’ med fokus på ledelse, trivsel og relationer. Skriver fagbøger – og blogger om ledelse for Mandag Morgen.

Pris

Prisen for dette kursus er 18200 kr. ekls. moms. 

Mulighed for PU-støtte, hvis du er fra mediebranchen, på 6500 kr. 

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Den professionelle samtale: bliv skarp på coaching, konflikthåndtering, feedback og facilitering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Jeg tilbyder kurser, foredrag og workshops om ledelse, relationer, samarbejde, stress, kommunikation og coaching. Jeg laver også personlige udviklingsforløb og vandreture, hvis du trænger til forandring eller til en højere robusthed i dit liv eller lederskab. Derudover arbejder jeg med...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret