Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coachuddannelse, ICF godkendt

Anni Kirk
10 dage
Kursus
Viborg
27.500 DKK ekskl. moms

Coachuddannelse, ICF godkendt

Internationalt godkendt coachuddannelse med afsæt i ICF

Skab udvikling, resultater og motivation gennem coaching

Coachuddannelse ved Anni Kirk

Med en coachuddannelse fra Anni Kirk får du en professionel uddannelse inden for coaching, der er bygget op omkring kernekompetencer fra ICF (International Coach Federation). Uddannelsen giver dig mulighed for at arbejde videre mod en certificering gennem ICF.

Anni Kirk har arbejdet med coaching, siden det blev anerkendt i Danmark, og hun har uddannet mere end 400 coaches, hvoraf mange er certificerede gennem ICF.

Hvad får du ud af denne coachinguddannelse?

Coaching handler om at skabe forandring, at nå sine mål og hjælpe andre til at nå deres mål. Som uddannet coach bliver du i stand til at skabe motivation, udvikling og forandring inden for alle områder, og du lærer at hjælpe mennesker med at skabe resultater og fremdrift – både fagligt og personligt. 

Denne coachuddannelse giver dig mulighed for at

  • Arbejde professionelt med coaching i forskellige sammenhænge
  • Styrke bevidstheden om din lederrolle og din identitet som coach
  • Kommunikere effektivt og professionelt
  • Indgå i et professionelt netværk af coaches
  • Få personlig coaching og feedback
  • Skabe motivation, udvikling og forandring for dig selv og andre
  • Arbejde målrettet, fokuseret og resultatorienteret
  • Sætte fokus på selvledelse og personlig udvikling og styre dit liv i den retning du ønsker det
  • Opnå en international certificering

Uddannelsen foregår på et højt fagligt niveau og veksler mellem teori og praksis. Indholdet er bygget op omkring ICF’s 11 kernekompetencer, der vil være i fokus gennem hele forløbet. Derudover vil du på de enkelte moduler blive trænet specifikt i de enkelte kompetencer.

Målgruppe og undervisning

Anni Kirks coachuddannelse er for alle, som ønsker at arbejde professionelt med coaching. Du kan være ansat i det private erhvervsliv inden for det offentlige - eller måske er du selvstændig.

Undervisningen foregår i smukke omgivelser på Hald Hovedgaard, Ravnsbjergvej 76, 8800 Viborg. Uddannelsen kan også afholdes som intern uddannelse i din virksomhed.

Hvad siger tidligere deltagere om Coachuddannelsen?

"Min oplevelse på coachuddannelsen i foråret 2017 hos Anni Kirk har været en enestående rejse. Det har givet mig redskaber, jeg kan bruge både i mit privatliv og i mit professionelle liv som fysioterapeut. Coachuddannelsen har gjort mig bevidst om hvordan jeg tackler både mig selv og mine omgivelser på en mere konstruktiv måde, når jeg selv eller en anden rammes af hverdagens store og små problematikker. Det gør mig til en bedre ven, kæreste, datter og fysioterapeut, og min oplevelse er, at det har gjort en positiv forskel. Jeg vil klart anbefale Annis coachuddannelse. Anni er en fantastisk kvinde! Hun er dygtig, professionel og meget hjertelig, man føler sig tryg i hendes selskab. Jeg har en lille bog med ”Annis citater fra coachuddannelse” – citaterne gør livet, beslutninger og udfordringer lettere, og jeg ville ønske jeg selv havde fundet på dem."

- Marie Kanstrup, fysioterapeut

"Jeg har deltaget i coachuddannelse hos Anni Kirk foråret 2017. En meget inspirerende uddannelse, hvor Anni spreder sin entusiasme for kommunikation og tænkning via modeller og principper for coaching. Det forgår gennem en veksling mellem teoretiske input og øvelser, hvilket gør uddannelsesdagene afvekslende. Efter at have deltaget i uddannelsen er jeg blevet et redskab rigere i mit job. Som sparringspartner bruger jeg en coachende tilgang og får derigennem skabt refleksion hos medarbejderen fremfor at jeg blot giver råd og vejledning. Jeg benytter ofte de modeller jeg har lært i forskellige processer. Rent personligt giver uddannelsen også anledning til megen selvrefleksion. Som coach er det vigtigt, at man også er villig til at skabe forandringer hos sig selv, og dette opstod helt naturligt gennem uddannelsesforløbet. Jeg vil klart anbefale coachuddannelsen hos Anni Kirk."

- Anita Svarre Rosenquist, dagplejepædagog

Pris

Pris: kr. 26.500 ekskl. moms. Prisen er inkl. materialer og forplejning.

Anni Kirk

Uddannelse og kurser i coaching hos Anni Kirk

Ønsker du en anerkendt coachuddannelse eller et coaching kursus tilpasset netop din organisation? Hos Anni Kirk får du uddannelser og kurser inden for coaching, der giver mening, som du kan forstå og bruge direkte i din hverdag efterfølgende. Anni Kirk...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Anni Kirk

Anni Kirk

Lundvej 14
8800 Viborg

Telefon: +45 20 42 28 15
annikirk.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,5

Baseret på 27 evalueringer

Camilla Klit
Jeg kan helt klart anbefale kurset til andre. Anni Kirk og øvrige undervisere er meget kompetente. Hun er dygtig og meget engageret, hvilket giver en nærværende og varm, men samtidig meget professionel undervisning. Jeg har fået så meget med både fagligt og personligt. Tak for det, Anni
Christina Fabrin
Det er det bedste uddannelsesforløb jeg nogensinde har været på.
Karen S. Andersen
Fantastisk og udbytterigt kursus/uddannelse. Det har faligt,men også personligt væet helt unikt for mig at deltage. Der åbnede sig en helt ny verden - en verden hvor man bliver mere bevidst om sprogets betydning og hvordan man italesætter på baggrund af aktiv lytning og nærværelse. Fantastisk at se hvor meget en coachsesion kan rykke et andet me...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Coachuddannelse, ICF godkendt

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,5)
Baseret på 27 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,4)
Baseret på 27 evalueringer
Se alle evalueringer