Viser 1-20 af 74
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 74
1
2
3
4

Hvad er supervision?

Supervision er en praksis, der findes inden for diverse brancher og spænder over et bredt spektrum af professionelle felter. Grundlæggende set refererer supervision til en struktureret og reflekterende proces, hvor en erfaren og kvalificeret supervisor guider en eller flere fagfolk i deres arbejde. Det kan både være individuelt, eller eksempelvis som grupper eller i teams.

Formålet er at fremme faglig udvikling, refleksion og forbedring af praksis. Dette vil typisk foregå gennem dialog samt ved at analysere konkrete situationer.

Hvem kan tage en uddannelse i supervision?

Supervision anvendes som sagt i en bred vifte af brancher, hvorfor mange kan have glæde af et kursus i supervision. Generelt set kan en supervision uddannelse derfor henvende sig til en bred vifte af fagfolk, der ønsker at styrke deres færdigheder og kompetencer inden for eksempelvis vejledning, ledelse og reflekterende praksis.

Det kan for eksempel være psykologer, psykoterapeuter, ledere, socialarbejdere og andre, der på den ene eller den anden måde arbejder med mennesker. Det behøver dog ikke være begrænset til denne gruppe af fagfolk. Også andre grupper af medarbejdere kan have glæde af et kursus i supervision.

Af samme årsag finder du forskellige kurser inden for supervision, der henvender sig til forskellige faggrupper. Der findes for eksempel supervisoruddannelser, der er målrettet psykologer, ligesom du finder Supervisoruddannelser for alle faggrupper.

Dit udbytte med en supervision uddannelse

Med en uddannelse eller et kursus i supervision får du viden og kompetencer til at udføre supervision inden for en struktureret ramme af værktøjer. 

Afhængigt af dit valg af supervision uddannelse vil du opnå teoretisk, praktisk samt metodisk viden om supervision, der f.eks. kan gøre dig i stand til at arbejde med kollegial supervision, ligesom du kan anvende supervision i dit daglige virke. Du vil helt konkret få teoretiske overvejelser om supervision, ligesom du vil få indblik i anvendelsen af supervision på tværs af kontekster og af forskellige faggrupper, samt supervision af individer og grupper.

Dette er blot et udpluk af, hvad du kan forvente at få ud af et kursus eller en uddannelse i supervision. Dit udbytte afhænger som sagt af, hvilken supervision uddannelse du vælger.

Hvilken supervision uddannelse skal jeg vælge?

For erfarne fagfolk, der søger relevant efter- og videreuddannelse inden for supervision, er det afgørende at finde det rette kursus eller uddannelsesprogram. Som nævnt tidligere findes der en bred vifte af kurser og uddannelser i supervision, der hver især er henvendt til forskellige faggrupper. Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad du forventer at få ud af kurset eller uddannelsen, og hvad dit udgangspunkt er. Endvidere skal du gøre op med dig selv, hvor langt et forløb du søger. Der findes nemlig både kurser af kortere varighed samt fulde uddannelser indenfor supervision, der kan strække sig over eksempelvis et par år.

Vores liste over kurser og uddannelser inden for supervision giver dig et omfattende overblik over mulighederne, uanset om du søger et kortvarigt kursus for at opdatere dine færdigheder eller en fuld uddannelse, der har fokus på supervision.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen