Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Rikek Baun, deltager, 2019

“For mig har det været rigtig godt, at der stilles krav til praksis om dokumentation af antal timer i praksis og film som skal vises på alle moduler- at se sig selv på film og få feed back herpå er meget lærerigt ! På 3. år synes jeg det er fantastisk, at man skal undervise i Løft - når du lærer det er det for mig tegn på, at du virkelig kan og har lært den løsningsfokuserede tilgang. At få lov at komme med DLI ud og undervise i Gentofte Kommune har rustet mig meget, og været stor udfordring og meget lærerigt!

Uddannelsen byder på forskellige moduler både emner som at arbejde med grupper, børn i terapi , misbrug ,traumer mm og her indgår også forskellige underviser - fx mulighed for deltagelse i 2 dages konference med John Henden har også været meget inspirerende!
At vi på 3. År kunne fordybe os i et særligt felt og skulle slutte af med her en synopsis men igen vise en film - vi er hele tiden blevet holdt op på vi skal kunne mestre løft i praksis! Undervejs på uddannelsen er vi blevet parret i studiegrupper / makkerskaber - det har en været fantastisk støtte at have et sådan og på 3. år hvor der er mere selvstudie har det været særligt godt !

Alt i alt : Det har været en personlig og udviklende rejse for mig med 3 gode år på DLI og jeg bruger Løft rigtig meget i mit daglige arbejde som forebyggelseskonsulent i GK og jeg bruger tilgangen med stor succes i mine alkohol samtaler og gruppeforløb med rygestop og også i min personlige hverdag er det mindset vundet ind !! Fx nu min søn netop er startet i skole spørger jeg ham hver dag ; hvad har været det bedste idag i skolen?”
Læs mere om Løsningsfokuseret Formidling & Supervision

Bestil information


Kom I kontakt med Dansk Løsningsfokuseret Institut
Ingen omkostninger eller forpligtigelser