Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i Tantrayoga

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Deltid
Åben uddannelse
København, Århus
Startdato: 01-09-2020 - København
25.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

specialistuddannelse i tantrayoga

Bliv tantrayoga lærer på Sexologiskolen

På specialistuddannelsen til tantrayoga lærer får du mulighed for at komme på en dyb personlig rejse og transformation i løbet af uddannelsens fire moduler. To af modulerne foregår i København og de andre to i Århus. Du får en spændende og unik uddannelse, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for:

  • Tantra Yoga
  • Erotisk Tantra
  • Laya Yoga Meditation

I løbet af halve år den samlede specialistuddannelse tager, bliver teknikkerne integreret i dit liv, og du kommer til at praktisere alle tre dele hjemme uanset, om du er i et parforhold eller ej. Det skaber fundamentet for et personligt forankret uddannelsesforløb, som du afslutter med eksamen og certificering som tantrayoga lærer.

Egentræning, praktik og supervision som tantrayoga lærer

Dine egne med erotisk tantra og tantrayoga erfaringer og dit arbejde med at mærke teknikkerne på egen krop og eget sind er en central del af din rejse mod en certificering som tantrayoga lærer. Derfor er der et krav om 5 timers egentræning med en selvvalgt tantrayoga lærer, der er godkendt af Sexologiskolen. Der er en time med skolens stifter, Yazmin Fox, inkluderet i prisen.

I løbet af uddannelsen kommer du også i praktik som tantra yoga lærer, hvor du får mulighed for at undervise et hold på Sexologiskolen. Du får løbende supervision og guidning i hele forløbet.

Vil du vide mere om specialistuddannelsen til tantrayoga lærer? Kontakt Sexologiskolen allerede i dag og hør mere om uddannelsen.

Moduler i både København og Århus

Specialistuddannelsen til tantrayoga lærer er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Målgruppe

Udvid din horisont som parterapeut eller sexolog

Er du allerede parterapeut og/eller sexolog, får du med en specialistuddannelse til tantrayoga en unik chance for at kombinere den psykologiske og sexologiske lære med den tantrayogiske lærer. Det giver dig to stærke videnssøjler til forståelse af den menneskelige natur både emotionelt, mentalt, fysisk og psykisk og en platform for dit arbejde med mennesker. Det gælder både individuelt, par og grupper såvel som via. terapeutiske forløb og holdundervisning. 

Du behøver dog ikke at være sexolog for at tage specialistuddannelsen til tantrayoga lærer. Du kan også blive optaget på baggrund af Erotisk Tantra niveau I og II, der udbydes som to-dages workshops på Sexologiskolen. 

Eksamen og diplom

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i Tantrayoga er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Om udbyderen

Sexologiskolen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk Uddannelsens hjemmeside


Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i Tantrayoga

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: