Specialistuddannelse til Individuel Plus Gruppesupervisor

Sexologiskolen, Online
Længde
Ca 1/4 år. 2 Moduler á 2 + 3 dage + Eksamensaften.
Pris
32.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
5 maj, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Ca 1/4 år. 2 Moduler á 2 + 3 dage + Eksamensaften.
Pris
32.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
5 maj, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

5 maj, 2025

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Sexologiskolen

Individuel Plus Gruppesupervisor

På denne uddannelse bliver du både uddannet i at superviserer grupper og individuelle fagpersoner.

På Specialistuddannelsen i gruppe- og individuel supervision, lærer du de grundlæggende teorier og nødvendige viden bag en god supervision. Når du er færdiguddannet Supervisor, kan du være blandt dé udvalgte egen-terapeuter, der også har mulighed for at tage eleverne i supervision, i forbindelse med deres egen-terapi supervision. 

Rammerne omkring uddannelsen

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Egentræning

Der er krav om Egentræning (3 t.) med med selvvalgt, men af skolen godkendt, supervisere og hovedundervisere. Prisen er individuel fra underviser til underviser. Skolen kan anbefale dig supervisere/ hovedundervisere til den individuelle træning. Se gerne på listen over godkendte E.T. der udsendes efter Modul 1. 

Praktik og supervision

Der er krav om praktikperiode under uddannelsen 2 x Gruppe-supervision. Samt 2 t. med 1:1 elev-supervision.

Målgruppe

Det er muligt at tage uddannelsen til Individuel- plus GruppeSupervisor, når du har taget eksamen på Sexologuddannelsen. Dvs. du skal være helt færdig med din uddannelse til Sexolog fra Sexologiskolen og have bestået din eksamen, før du kan starte spå denne specialistuddannelse. Det er også klart en fordel hvis du er uddannet Parterapeut el. under uddannelse som. Andre specialistuddannelser, der med fordel kan læses samtidig med denne specialistuddannelse er didaktisk Sexolog, idet der i supervisionen er en del formidlingskunst, som du lærer på den Didaktiske specialistuddannelse.

Eksamen og diplom

Efter bestået eksamen kan du ansøge om at blive én af brancheforummets faste Supervisore. Det være sig både som gruppe supervisor og som 1:1 individuel supervisor for eleverne på uddannelserne. Du må selv være medlem af ACSCT for at kunne være Individuel- plus GruppeSupervisor for medlemmerne & eleverne.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Individuel Plus Gruppesupervisor
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret