Specialistuddannelse til Religieringsterapeut

Sexologiskolen, i København
Længde
Ca 1/2 år. 4 Moduler, 3 moduler á 3 dage og 1 modul á 2 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Ca 1/2 år. 4 Moduler, 3 moduler á 3 dage og 1 modul á 2 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

9 december, 2024

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

ReligieringsTerapeut

ReligieringsTerapeut

Specialistddannelsen til ReligieringsTerapeut

Denne uddannelse bygger ovenpå Specialistuddannelse til Tantralærer. Det er en meget spirituel uddannelse, med fokus på personlig udvikling og forståelsen af, nogle af de ritualer, der findes i de forskellige religioner.

Religion er for de mange!

Religioner er for de mange – tantra er en mere individuel vej. Vi kikker på meditation, faste, bøn, yogastillinger etc. Alt med henblik på religiering – genforening og en dybere resonans med universet og det guddommelige. Vi kommer bagom mange af ritualerne, og kigger på hvorfor, man i forskellige religioner, med respekt for religionen, vælger at bede tilhængerne udføre netop disse ritualer.

Udvikling gennem bevidste valg af teknikker og vej!

Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut ligger op til at søge viden bag teknikkerne, der anvendes i både de forskellige religioner og i tantra og yoga. Sådan at et menneske på et bevidst og oplyst grundlag, kan vælge teknikker til sin personlige og selvvalgte udviklingsvej.

At Religiere

At Re-ligiere, betyder at genforene sig. Ordet Yoga, er sanskrit og betyder union/ forening. Vi søger med denne Specialistuddannelse at give det enkelte menneske nok viden til at kunne skabe den base af viden, der danner grundlag for yderligere bevidsthed, herunder; Kropsbevidsthed, Emotionel bevidsthed, mental bevidsthed etc.

Resonans

Gennem forståelsen af resonans, bygges broen mellem spiritualitet og elementær videnskab. Mange store videnskabsmæng og kvinder, har forstået at universet uendeligt og at den videnskabelige tankegang og virkelighedsopfattelse må udfordres af et langt mere spirituel tankesæt. F.eks. Einsteins relativitetsteori. 

De 5 elementer

Vi kigger på de 5 elementer og dyrkelsen af dem i praksis.

Opgaver, Egentræning og Egen-Terapi/ Supervision

Hver elev følger udfører teknikkerne på uddannelsen. Der er krav om 2 t. egen-terapi/ supervision under specialistuddannelsen. Der afholdes 1 foredrag af 1 t. på Sexologiskolen København eller Oslo, og laves efterfølgende en rapport på 1 side til aflevering.

Spirituel uddannelse

Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut er en af vore vel nok mest spirituelle uddannelser. Den kræver både åbenhed, dedikation – og vedholdenhed i praksis af teknikkerne. Tilgengæld kommer du ud som et nyt menneske, efter det halve år, og med ny krystalklar indsigt, som du kan bruge til dig selv og til dine fremtidige klienter. Du vil på uddannelsen berøre mange spænden emner, og blive præsenteret for unikke bøger, som kun få kender til, sådan at du også opnår, på et personligt plan, viden og indsigt, til at komme tættere på din egen grad af lys/ bevidsthed. Husk at flere veje fører til Rom – såvel som flere veje fører til oplysning.

Målgruppe

Det er muligt at tage Specialistuddannelsen til ReligieringsTerapeut, når du har fuldført Specialistuddannelsen til TantraLærer. 

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Religieringsterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret