Specialistuddannelsen til FængselsTerapeut

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
11 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

fængselsterapeut

Specialistuddannelsen til FængselsTerapeut

At uddanne sig til FængselsTerapeut er en god gerning, idet den indsatte tumler med mange problematikker på egen hånd. Tilmed har mange at de mennesker, kvinder og mænd, som sidder inde, også både parforhold og familier, udenfor, som de ser imens de afsoner.

Indhold og udbytte af specialistuddannelsen til Fængselsterapeut

Når du som FængselsTerapeut-studerende skal have klienter i de nordiske fængsler, kræver det en forhåndsgodkendelse af det pågældende fængsel og en “invitation”. Undervejs i studiet skal du have min. 10 sessioner á 1- 1 1/2 t. varighed, med min. 1 mand og min. 1 kvinde og heriblandt skal min. 3 af sessionerne være par-sessioner. Sessionerne du giver skal være gratis tilbud. Her ud over skal du som elev have 5 individuelle sessioner med anden sexolog & parterapeut. Her benyttes udelukkende godkendte terapeuter fra Sexologiskolen, der både er uddannet Sexolog & Parterapeut. Disse 5 sessioner skal du selv betale for.

På uddannelsen fokuserer vi også på de problematikker, der er udprægede for den indsatte, både som individ og som del af et parforhold. Hvilke traumer bære den pågældende med sig? Hvilke problematikker opstår pga. opholdet i fængslet? Hvilke forholdsregler, skal du som FængselsTerapeut selv dele med og så modtager du på uddannelse også supervision.

Online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online

Startdato

1 tilgængelig startdato

11 november, 2024

  • Online
  • Online

Ansøgning og adgangskrav

Denne Specialistuddannelse kræver, at du har både Sexolog- og Parterapeutuddannelsen med. Dvs. at du som min. er optaget på og tilmeldt de to uddannelser. Du er også velkommen til at søge ind, hvis du har anden relevant baggrund, er uddannet sexolog/ parterapeut fra anden skole, er psykolog, psykoterapeut el. lignende.

Der er flere grunde til at denne specialistuddannelse kræver, at den studerende har begge hoveduddannelser med. Problematikkerne som den indsatte sidder er oftest “tunge” og af mere eksistentiel art. Hertil kommer at den indsatte naturligvis ikke har samme muligheder som man har “udenfor” og derfor er det en god idé at man som baggrund har både sexolog og parterapeut, så terapeuten kan varetage problematikker indenfor begge områder, og ikke skal “henvise” til anden terapeut.

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Pris pr. Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger, egentimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen). Regn også med tid/ transport til og fra fængslerne.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelsen til FængselsTerapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret