Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i vaginal terapi

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Deltid
Kursus
København, Århus
25.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

specialistuddannelse i vaginal terapi

Bliv specialist i vaginal terapi på et halvt år

Er du allerede parterapeut eller sexolog, eller har du en anden relevant faglig baggrund? Så er den innovative specialistuddannelse i vaginal terapi et oplagt valg for dig, der har empati og et godt hoved, og som vil give din behandling en ekstra dimension via et speciale.

Uddannelsen varer cirka et halvt år fordelt på fire moduler med undervisning på Sexologiskolen i Aarhus og København. Her får du en innovativ specialistuddannelse, der er tilrettelagt af ophavskvinden til vaginal terapi som behandlingsform og stifter af Sexologiskolen, Yazmin Fox. Undervisningen foregår på dansk, engelsk og svensk og tager udgangspunkt i det HELE menneske.

Hvad kan du behandle med vaginal terapi?

Som specialist i vaginal terapi, får du et bredere fundament inden for moderne sexologi. Via tantriske teknikker får du redskaberne til at hjælpe klienter med problematikker som for eksempel:

  • Vaginisme (vaginale spændinger/myoser)
  • Vaginal tørhed i forbindelse med menopausen
  • Manglende eller nedsat vaginal følsomhed
  • Vulvodyni, svie og smerte ved samleje
  • Manglende evne til at kontrollere de vaginale muskler

Som certificeret specialist i vaginal terapi vil du ligeledes kunne hjælpe klienter med senfølger efter fysiske eller psykiske overgreb såvel som klienter, der har svært ved eller ikke er i stand til at få orgasme.

Lyder en specialistuddannelse i vaginal terapi som noget for dig?

Neden for finder du information om pris og datoer for modulerne på specialistuddannelsen i vaginal terapi. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sexologiskolen via formularen nederst på siden.

Moduler i både København og Aarhus

Specialistuddannelsen i vaginal terapi er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København med to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Eksamen og diplom

Du afslutter uddannelsen med eksamen og certificering.

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

NB: er du kvinde, kan du bruge en eller to af de individuelle træningstimer på egenbehandling og på den måde skabe en meget personlig uddannelse.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i vaginal-terapi er kr. 25.000.

Pris ved samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen. 

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Om udbyderen

Sexologiskolen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i vaginal terapi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: