Specialistuddannelse til Bonusfamilieterapeut

Sexologiskolen, Online
Længde
Ca. 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
25 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Ca. 1/2 år. 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
25 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

25 november, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Bonusfamilieterapeut

Uddannelsen til BonusFamilieTerapeut

På denne Specialistuddannelse læner vi os over i Familieterapi – med fokus på hvert individ i den nye familie som er blot én af de familier, barnet/ den unge, befinder sig i.

Hvad vil det sige at være en del af den “nye familie”, hvad er din rolle, hvad kan jeg forvente af mine nye bonusbørn, min nye partner og mig selv? Gode opskrifter til succes, i en lad os sige det lige ud, udfordrende konstellation! En familiekonstellation, som en stor procentdel af nordens befolkning befinder sig i!

Opgaver og Egen-Terapi + Supervision

Hver elev følger to BonusFamilier på min. 5 familiemedlemmer, over ialt 5 sessioner á 1 1/2 t. pr. familie. Eleven laver en opgave over erfaringen med sessionerne. opgaven fremlægges, hvor de to familier er hjertelig velkomne.  

Der er krav om 5 t. egen-terapi og supervision for hver elev.

Baggrund – Motiviation og Eksempler på samtaler

Vil du gerne hjælpe mennesker på én gang, så vælge denne uddannelse og linje. Vi taler om komplekse situationer og “forbudte” følelser – dem vi ikke tale om højt! Det er svært at gå rundt med følelser, kun du kender til – og som mange i din situation, i virkeligheden kender alt for godt til – du er en del af mange nye familier, som er i fuld gang med at finder deres fødder i en ny hverdag – og en ny drøm!

Drømme formes – også for Bonusfamilier. Den nye familie kan få lige så god rod i dine drømme og din ønskede hverdag, som den familie du forlod – ofte bedre, hvis du giver dig selv og din nye familie en fair chance for at spire og vokse.

Paralleluddannelser

Uddannelser der passer rigtig godt sammen med BonusFamilieTerapeut, er den adgangsgivende uddannelse Parterapeut, samt UngeTerapeut, SkilsmisseTerapeut, GruppeTerapeut og FertilitetsTerapeut.

Det er altid godt at deltage på Intro, så du kan spørge mere ind til uddannelserne, og vide hvorfor de anbefales at læse sammen!

Målgruppe

Det er muligt at tage uddannelsen til BonusFamilieTerapeut, når du er optaget på, læser el. er færdiguddannet  Parterapeut.

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på flere af Sexologiskolens uddannelser, rabat kr. – 3.000. Prisen bliver da kr. 25.000.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til Bonusfamilieterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret