Vis finduddannelse.dk som: Mobile

institut

Praksisnær læring om den løsningsfokuseret tilgang

Vi ønsker at være dét uddannelses- og træningsinstitut i Danmark, du først tænker på, når du overvejer at styrke dine kompetencer indenfor den løsningsfokuserede tilgang. Vi sikrer at læring integreres i praksis, og du mestrer tilgangen efter endt uddannelse - At du og vi ved, at du faktisk arbejder løsningsfokuseret.

Vi tilbyder kurser og uddannelser

Hos Dansk Løsningsfokuseret Institut kan du både vælge længerevarende uddannelser eller korte intense kurser. 

Vores vision er klart at være toneangivende i det løsningsfokuseret univers, både nationalt og internationalt gennem metodeudvikling og publikationer om tilgangen på et både teoretisk og metodisk plan - og toneangivende og metodeudviklende sammen med andre, fordi fællesskaber er berigende og udviklende. Det er bare sjovere sammen end hver for sig.

... og særligt tilrettelagte forløb samt temaoplæg

I en tid med fokus på udvikling af sociale indsatser har tilrettelægger mange kommuner og organisationer projekter målrettet til en særlig, gruppe og ofte gerne med et ønske om mere inddragelser.

Gennem årene har vi været involveret i tværfaglige borgerindragende udviklingsforløb, som Familiens Fremtid (Furesø), Familien i Centrum (Gentofte) og Sammen om Familien (Rødovre) enten med undervisning eller supervision, eller i kombination. Vi designer med jer et undervisningsforløbet, der matcher behov og muligheder, og hvor den løsningsfokuseret tilgang indgår som teoretisk og metodisk fundament.

Anne-Marie er ligeledes oplagt til udviklings- og temadage på arbejdspladsen. Repetoiret spænder bredt fra trivsel til stresshåndtering, til afsæt i de internationale artikler Anne- Marie har udgivet eks. “Text messages as dialogue tool in SF”, “Working as a solution focused mentor - what we do and how we do” og “As If I didn’t have a heartattack”


Undervisere:

Anne-Marie Wulf, grundlægger og indehaver af Dansk Løsningsfokuseret Institut.

Uddannet socialrådgiver, Familieterapeut samt Master i Pædagogisk Udviklingsarbejde. Gennem mere end 25 år har hun arbejdet i kommunalt regi som både rådgiver, terapeut og leder, samt siden 2009 været selvstændig. Hun er en erfaren praktiker med årelang praksis i undervisning, terapi, coaching og supervision. Siden 2014 bestyrelsesmedlem i European Brief Therapy Association (EBTA) og siden 2017 i bestyrelsen af International Alliance of Solution-Focused Training Institutes (IASTI). Anne-Marie bevæger sig på både den nationale og internationale løsningsfokuserede arena med workshops og publikationer. Etablerede i 2016 Dansk Løsningsfokuseret Institut, der som det eneste løsningsfokuserede uddannelsestilbud i Danmark har en international certificering og akkreditering. I 2019 er certificeret de første Solution Focused Master Practitioner  i DK. 


Karin Pharés - Konsulent

Karin Pharés er uddannet cand. mag. pæd. og har med udgangspunkt i sine diplomuddannelser i henholds-vis systemisk familieterapi og løsningsfokuseret teori og metode, specialiseret sig i at arbejde med udvikling og forandring. Herudover er hun master i videnskabsteori, forskning og praksis.

Hendes fokus på hendes uddannelser har været det samme som i hendes praksis, nemlig spørgsmålet om, hvordan vi gennem kollaborative samarbejdsprocesser kan skabe læring, udvikling og forandring.

Siden 2004 har hun været optaget af at forme dette arbejde gennem et løsningsfokuseret perspektiv, da den løsningsfokuserede tilgang i høj grad er med til at skabe arbejdsglæde og i det hele taget stemmer godt overnes med, hvad der er vigtigt for hende i sit arbejde, nemlig den samarbejdende tilgang og utraditionelle tænkning, som giver hende mulighed for at arbejde lystfuldt og ressourceorienteret.

Kari Terndrup Hvilsom - Konsulent

Uddannet socialrådgiver og akkrediteret Master Solution Focused Practitioner.

Kari har siden 2008 arbejdet med børn, unge og familier i kommunale forvaltninger og startede i 2019 virksomheden “Håb Forude”, der tilbyder supervision og samtaler om forandring med udgangspunkt i den løsningsfokuserede tilgang. 

Derudover er Kari medstifter af læringsfælleskabet “Studereværelset”, som henvender sig til alle, der har lyst til nørderi i den løsningsfokuserede metode. Endvidere er Kari medstifter af det løsningsfokuserede strikkefællesskab “Masker Med Mening”, der søger at kombinere og fremhæve de positive egenskaber ved håndarbejde med den løsningsfokuserede tilgang og spørgsmål.


Vis alle uddannelser afholdt hos Dansk Løsningsfokuseret Institut

Hvorfor vælge Dansk Løsningsfokuseret Institut?

International akkrediteret undervisningsinstitut med høj faglig standard

Fokus på forandringsprocesser i og mellem mennesker

Praksisnær læring, der sikrer at teori forankres i praksis.

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Dansk Løsningsfokuseret Institut
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Dansk Løsningsfokuseret Institut

vangedevej 225
2870

Mobil +4526700509

Få information

Udfyld formularen for mere information om Dansk Løsningsfokuseret Institut

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.