Supervisionsgruppe for mæglere i grupper og organisationer

Længde
27 timer
Pris
11.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
27 timer
Pris
11.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Supervisionsgruppe for mæglere i grupper og organisationer

Supervisionsgruppen er et lille konfliktfagligt netværk for mæglere, der arbejder med konflikter i grupper. Forløbet giver rum til fordybelse, refleksion, læring og ny inspiration, og du får støtte til yderligere at professionalisere dit arbejde som mægler.

Du får mulighed for at udvikle, omsætte og vedligeholde dine konfliktfaglige kompetencer. Du kan få sparring på opgaver du er i gang med og vi arbejder med de cases, problemstillinger og temaer som er relevante for dig og gruppen. Løbende aftaler og justerer vi hvordan vi hen over de 6 mødegange fordyber os i gruppemægling, procesdesign, metoder, supplerende redskaber, personlige udfordringer ift. mæglerrollen.

Hvordan?

Supervisionsgruppen er på 5 – 8 personer og mødes 6 gange over et år. Møderne faciliteres af en underviser fra MIGO-uddannelsen, som virker som supervisor og konfliktfaglig ressourceperson. Første gang mødes gruppen i 6 timer, de efterfølgende 5 møder er á 4 timers varighed. Inkluderet i forløbet er også én times individuel supervision.

Målgruppe

Du er uddannet i Mægling i Grupper og Organisationer fra Center for Konfliktløsningsuddannelsesforløb (MIGO), eller lignende uddannelser og bruger disse kompetencer aktivt i dit virke.

Pris

Det koster 11.500 kr. + moms for hele forløbet. Det inkluderer kaffe/te og frugt/kage til møderne og desuden et let måltid på første møde.

Det foregår i Center for Konfliktløsnings lokaler i København. Hvis der kan samles deltagere kan der også oprettes et hold i Aarhus.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Supervisionsgruppe for mæglere i grupper og organisationer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Center for Konfliktløsning
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg

Center for Konfliktløsning

Center for Konfliktløsning har siden 1994 arbejdet professionelt med konflikthåndtering og konfliktmægling. Vi fungerer som mæglere, undervisere og procesledere på offentlige og private arbejdspladser og i organisationer, foreninger og privat. Vi uddanner årligt flere hold konfliktvejledere og konfliktmæglere, samt superviserer...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret