Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Konflikthåndtering

Center for dialog
Udbydes som éndags -og todagesworkshop
Kursus
København
Startdato: Kontakt for information - København

Kursusbeskrivelse

Workshop om konflikthåndtering

Jeres udbytte af Workshop om konflikthåndtering

Formålet med workshoppen er at give jer viden og inspiration, i kan bruge til at møde og håndtere konflikter konstruktivt i jeres daglige arbejde – og dermed til at styrke jeres samarbejde og gøre det mere effektivt.

Nærmere bestemt vil workshoppen give jer:

  • Viden om hvad konflikter grundlæggende handler om: hvorfor opstår de, hvordan eskalerer de, og hvad skal der til for at løse dem?
  • Viden om hvilke former for kommunikation, der optrapper konflikter, samt hvilke kommunikationsformer, der kan være med til at forebygge og nedtrappe konflikter
  • Øget indsigt i, hvordan I selv individuelt reagerer i konfliktsituationer – og hvordan I kan agere mere konstruktivt
  • En praktisk smagsprøve på, hvordan I kan støtte en anden person, fx en kollega, der er part i en konflikt

Workshoppen kan – og vil forhåbentligt – sætte en masse tanker i gang hos jer, og inspirere jer til at kaste jer ud i at bruge det, I har lært. Men det vil i høj grad være op til jer selv at omsætte jeres læring til praksis og arbejde videre med det på egen hånd.

Indhold på workshoppen

Workshoppen veksler mellem korte og jordnære ’teoretiske’ oplæg, gruppearbejde og praktiske øvelser. For at gøre workshoppen så relevant og vedkommende som muligt, og for at bringe jeres egen viden i spil, tager vi afsæt i jeres egne erfaringer med konflikter.

For at skabe et trygt rum, som giver jer mod på at dele jeres erfaringer og refleksioner med hinanden, bygger vi workshoppen stille og roligt op; fra samtaler i par over mindre grupper til plenum. Og vi sørger for at ’teorien’ relateres til jeres egne virkeligheder gennem refleksion i grupper og praktiske øvelser.

Workshoppen varer minimum en hel dag. Gerne flere. Omfang og udbytte hænger sammen.  

Målgruppe

Workshoppen henvender sig til organisationer, der ønsker at få en række værktøjer til at håndtere og løse konflikter på arbejdspladsen. Kurset kan skræddersys så det passer til netop jeres organisation. Kontakt os for at høre mere om mulighederne,

Pris

Prisen for en éndagsworkshop er 21.500 kr. + moms. Inklusiv formøde(r), forberedelse og eventuelt eftermøde. Plus eventuelle transportudgifter og/eller småudgifter til materialer.

I står for lokaler, forplejning og anden praktik i forbindelse med workshoppen.

Prisen for en todagesworkshop er 34.500 kr. + moms (plus diverse udgifter, som ovenfor).

Om udbyderen

Vi laver procesledelse, konflikthåndtering og projekter, der hjælper mennesker med at samarbejde, samskabe og sameksistere - i organisationer, virksomheder og lokalsamfund, og i samfundet generelt. Vi leder processer og mægler i konflikter. Og vi tilbyder kompetenceudvikling indenfor procesledelse og konflikthåndtering....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Konflikthåndtering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Center for dialog

Vestergade 29-31
1456 København

Få information

Udfyld formularen for mere information om Konflikthåndtering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.