Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Word Office 365

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
4.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få en grundig introduktion til Word Office 365 og dets mange muligheder, Kurset tager dig igennem alle de væsentlige elementer, du har behov for at lære for at anvende programmet bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Få styr på Word Office 365

Med Word Office 365 får du: Nye måder at arbejde med dokumenter, forbedret digitale skrivefunktioner, bog-lignende sidenavigation, nye læringsværktøjer og ny oversættelsesfunktion.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Word Office 365 og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

 • Godt kendskab til Word Office 365
 • Lær at strukturere dit dokument så det er let for andre at tilgå
 • Få indblik i hvordan du arbejder med grafik og tabeller i dine tekster
 • Introduktion til nye og væsentlige funktioner i forhold til tidligere versioner

Indhold i kursuspakken

Word Office 365 (Windows): Opening & Setting Up
 • Før du starter med at anvende Word Office 365, har du behov for at lære, hvordan du åbner applikationen og anvender de grundlæggende navigationsværktøjer. Lær hvordan du scroller, zoomer og bruger de forskellige visningstilstande til at styre dit workspace.
Word Office 365 (Windows): Creating, Opening & Saving Documents
 • Oprettelse, lagring og åbning af dokumenter er væsentlig for din brugeroplevelse i Word til Office 365. Lær at oprette filer, gemme filer og hvordan du optimerer dine dokumenter med tilgængeligheds- og beskyttelsesværktøjer.
Word Office 365: Editing documents
 • Indtastning og gennemgang af din tekst er forholdsvist nemt med Word til Office 365’s intuitive tekstværktøjer. Lær hvordan du hurtigere bygger dit dokument op med specialtegn, avancerede autokorrektur værktøjer og foruddefinerede autotekstelementer.
Word Office 365 (Windows): Formatting documents
 • Du lærer at kontrollere ethvert aspekt af din teksts udseende og struktur med Word til Office 365's formateringsværktøjer. Brug farve, effekter og intuitive justeringsværktøjer til hurtigt at ændre din tekst og gøre dit dokument mere læsbart.
Word Office 365 (Windows): Using Find & Replace Tools
 • Uanset om du leder efter et ord eller en sætning, har Word til Office 365 værktøjet til dig. Udfør enkle søgninger, brug jokertegn til at udvide rækkevidden og definere erstatningstekst for hurtigt at ændre i dit dokument.
Word Office 365: Sharing & Collaborating on a Document
 • Med Word til Office 365 kan du nemt dele dine dokumenter via e-mail eller uploade dem til OneDrive. Du lærer også at bruge værktøjerne til at spore ændringer og kommentarer så du kan følge samtlige ændringer på dine filer.
Word Office 365: Structuring Documents
 • Brug sektioner, overskrifter og sidefødder til at skabe en bedre struktur i dine dokumenter, og indsæt sidetal for bedre at forme dit Office 365-dokument.
Word Office 365: Shaping Documents
 • Strukturering af tekst gør dit dokument mere læseligt. Brug forsider, oversigt over indhold og ”hurtig dele” til at overskueliggøre dine dokumenter og avancerede referenceværktøjer til at hjælpe din læser med at finde de oplysninger, de har brug for med Word Office 365.
Word Office 365: Illustrating Documents
 • Nogle gange siger billeder og illustrationer det bedre end tekst. Med Word til Office 365 kan du indsætte billeder og videoer fra online og lokale placeringer, oprette brugerdefinerede sider og oprette hyperlinks til andre informationskilder.
Word Office 365: Creating Graphics & Diagrams
 • Med Word til Office 365's grafikværktøjer kan du oprette diagrammer for at tilføje dine dokumenter visuel effekt. Lær hvordan man opretter diagrammer, indsætter tilpasset SmartArt-grafik og ændrer dine data vha. forskellige diagramtyper.
Word Office 365: Adding Data & Calculations
 • Lær at indsætte indhold fra eksisterende dokument, oprette diagrammer og endda indsætte ligninger. Se, hvordan du tilføjer data og elementer fra Excel med Word Office 365.
Word Office 365: Using Table Tools
 • Få styr på dine data med Word Office 365’s tabelværktøjer. Du kan indsætte nye poster, kolonner eller rækker samt anvende formatering for at få værdier til at skille sig ud. Du kan håndtere dine data med sorterings-, filter- og beregningsværktøjerne.
Word Office 365: Using Research Tools
 • Word Office 365 giver dig en række værktøjer til at organisere dine citater og kilder. Du kan bruge oversættelsesværktøjerne til hurtigt at oversætte dele eller hele teksten og trække oplysninger ind i dit dokument direkte fra internettet.
Word Office 365: Creating Forms
 • Word til Office 365's formularværktøjer gør det muligt for dig at indsamle, behandle og genbruge data på en række forskellige måder. Lav dataindsamlingsformularer på få minutter.
Word Office 365: Creating Bulk Mailings
 • Med Word Office 365's brevfletningsværktøjer kan du indsamle, behandle og genbruge data på en række forskellige måder. Du lærer at importere og opføre adresselister samt oprette mail-flettede dokumenter som du efterfølgende kan udskrive eller e-maile.
Word Office 365: Using the Publishing Tools
 • Hvis du gerne vil oprette et blogindlæg eller en webside med Word til Office 365, kan du bruge et eksisterende dokument for at spare tid. Lær hvordan du anvender de publicerings- og indholdsstyringsværktøjer, der tilbydes af Word til Office 365.
Word Office 365: Configuring the Application
 • Lær hvordan alle aspekter af din Word til Office 365-applikation, fra brugerflade og sprog til input- og lagringsindstillinger, kan tilpasses. Hvis disse standardindstillinger ikke er nok, kan du endda installere nye værktøjer og tjenester via add-in-butikken.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 17 kurser og kan gennemføres på ca. 11 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Word 2016 med Office 365 - Grundlæggende", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: