Administering Office 365

Superusers, i Århus (+1 lokationer)
Længde
5 dage
Pris
21.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
21.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

På kurset lærer du at arbejde med Office 365 og alle tilhørende services. Kurset giver dig de færdigheder, du skal bruge, for at kunne administrere og vedligeholde en Office 365 løsning.

Kursusmaterialet og tilhørende øvelser baserer sig på Windows 11 i Office 365, men denne viden er også relevant for dig, som arbejder med Windows 10. Kurset fokuserer primært på features i Office 365, men er også relevant for organisationer, der har Microsoft 365 løsninger.

Der gennemgås helt fra bunden de elementer, der er centrale i forbindelse med opstarten af en Office 365 løsning. Hvordan håndterer man brugere, enten i en cloud-only løsning eller via en hybrid løsning, med brugere synkroniseret fra ens AD? Hvordan håndteres organisationens mail i Exchange Online, og hvordan planlægges og administeres filer i Onedrive og Sharepoint Online? Kurset indeholder også en solid gennemgang af samarbejdsværktøjet Microsoft Teams, og vi gennemgår basal problemløsning og support i Office 365. Endelig får du erfaring med implementering af security og compliance i Office 365.

Kurset tager udgangspunkt i features som er tilgængelige i Office 365 E3 licensen, som er de centrale features i Office 365 og Microsoft 365 plans.

Superusers
Krajbjergvej 3
8541 Aarhus

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret