Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-11 af 11
Annoncer

Populære kategorier

Reportage

Bliv fortrolig i Microsoft Office-pakken og øg effektiviteten på din arbejdsplads 

Lige nu bruger du måske for meget tid på at få værktøjerne i Microsoft Office-pakken til at fungere end på at løse dine arbejdsopgaver. Måske er du allerede vant til at begå dig i platformen, men ønsker at blive endnu bedre og bevidst om alle små kneb og funktioner. Kan du relatere? Så læs mere her. 

Hvad indeholder Microsoft Office-pakken?

Med en opdateret viden om Microsoft Office-pakken får du en lettere hverdag med digitale værktøjer, som hjælper dig med at løse dine arbejdsopgaver. Langt de fleste er bekendte med, hvis ikke de allerede bruger platformen i et eller andet omfang, Microsoft Office-pakken der indeholder følgende softwareprogrammer: Excel, Powerpoint, Teams, Outlook, OneDrive og til sidst Microsoft 365 (tidligere kaldet Office 365) som er en overbygning på Office-pakken. Denne overbygning giver mulighed for at aktivere en lang række andre tjenester som opererer på tværs af de andre programmer. 

Hvorfor tage et kursus i Microsoft Office-pakken?

Det er essentielt, at man som medarbejder, særligt i små- og mellemstore virksomheder, evner at varetage forskellige arbejdsopgaver og koordinere opgaver på tværs af arbejdsområder. Dette arbejde kan gøres meget nemmere ved at være garvet i brugen af Microsfot Office- pakken da platformen gør multifunktionelt arbejde langt nemmere. På samme tid er det en fordel at være up to date med de muligheder Microsoft Office-pakken tilbyder når det kommer til sikkerhed, brugerstyring, data og vidensdeling samt bruger niveauer og versionsstyring.

Alt efter din arbejdsfunktion, er de forskellige microsoft programmer af forskellig relevans, men under alle omstændigheder kan du forvente en grundig gennemgang af det enkelte programs funktioner mm. 

Indhold i et Microsoft Office kursus

I et kursus indenfor Microsoft Office lærer du at arbejde professionelt med de avancerede funktioner i Microsoft Office-pakken og du vil bl.a. få styr på punkter som professionel dokumentopbygning og præsentationsteknik, opstilling af data, planlægnings- og projektoversigter, cloudbaseret fildeling og projektstyring. Følgende er et eksempel på hvordan indholdet i kurser indenfor henholdsvis softwareprogrammerne Excel og Word  kan se ud: 

Excel

 • Oprettelse af regneark og indsætning af formler, herunder håndtering af store regneark og beskyttelse af data og regneark
 • Formatering
 • Diagrammer (anvendelse af diagramtype)
 • Udvælgelse af relevante dato til præsentation
 • Funktioner og avancerede formler
 • Få visuelt overblik

Word

 • Afsending af mails direkte fra Word
 • Punktopstillinger, tabeller og tabulatorer i Word
 • Genvejselementer
 • Registrering af ændringer og korrekturlæsning
 • Tips & tricks til det effektive arbejde.

Her på siden finder du en masse forskellige kurser indenfor softwareprogrammerne i Office-pakken med hver deres fokusområder alt efter dine kompetencer og ønsker i forhold til udbyttet af kurset. På langt de fleste kurser veksles der mellem teori og praktiske øvelser for at give dig det bedst mulige fundament. 

En dybdegående brug af Office-pakken giver dig altså mulighed for at samle data og få mere indsigt fra både medarbejdere og kunder ved at oprette undersøgelser, afstemninger eller spørgeskemaer. Skærp dine kompetencer og effektiviser dit daglige arbejde med et kursus i Microsoft Office-pakken.